Rákérdezzek, hogy a barátom itt lehetne-e 2 hétig? Szülőként Ti belemennétek?
Anyukámék elutaznak 2 hétre pihenni, én inkább itthon maradok. Egyedül lennék, de arra gondoltam, hogy esetleg addig itt lehetne a barátom. Vagyis nem a barátom, mert úgy együtt együtt nem vagyunk, meg senki nem tud rólunk, de közeli a kapcsolatunk. Szóval bonyolult.
(Mielőtt kikiáltanátok ribinek, megjegyezném, hogy rajta kívül még csak puszi sem volt senki mással.)
Mert nem derülne ki, ha úgy lenne itt, hogy nem mondtam anyáéknak, csak na... Szeretném elkerülni a kellemetlen helyzeteket.
17L
És te 17 éves vagy?
Honnan a fenéből tudná erről az oldalról bárki idegen, az anyukád belemenne-e , vagy sem?
Különben csak te gondolod úgy, hogy nem derülne ki. Minden utcának, háznak vannak mindentlátó, halló szemei, fülei. Hacsak nem tanyán élsz.
Én csináltam ilyet nnak idejé, hogy amíg mindenki elutazott, akkor felhívtam akkori barátomat. Lebuktunk, mert egyik húgom hazajött, be is köpött, aztán anyám játszotta a szent szüzet, hogy hogy képzeltem ezt, én meg mondtam neki, hogy így, ahogy megvalóstottam. Én a helyedben simán meglépném, hogy titokban megy fel a "barátod" :)
29N
Az én szüleim még azt se szívesen engednék meg, hogy a barátom itt legyen 2 hétig, akivel 1,5 éve együtt vagyok, nemhogy egy srác, aki hébe-hóba beakasztja...
Szerintem sokkal barátságosabb arra kérni őket, hogy néhány napot hadd töltsön nálatok.
17/L
A szüleid azt fogják hinni h azért jönne át h 2 hétig gond nélkül szexeljetek.
Szal lehet nem engedik meg, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!