Szerintetek is bennem van a hiba, mert nem akarok egy hétig ugyan azt enni?
Az anyukám sokszor teljesen ki van akadva rám, mert nem vagyok hajlandó egy hétig minden nap ugyan azt enni. Van, hogy megfőz egy nagy lábos pörköltet, vagy levest, és következő héten minden nap ugyan azt kell enni, amíg el nem fogy, vagy meg nem romlik teljesen. Volt, hogy rám akarta eröltetni a penészes sültcsirkét, mert "az még jó, nehogymár mást akarj enni".. Főzni minden nap, vagy akár minden másnap nem hajlandó, de még hideg kaját sem vesz mindig.
Régen nem volt ilyen.. Régen főzött mindig, és nem csinált olyat sem, mint most, hogy képes főzi egy óriás lábos főzeléket hármunkra -úgy, hogy csak ő szereti a főzeléket- csak azért, mert az volt éppen itthon. És addig nem csinál mást, ameddig teljesen meg nem romlik, vagy nem fogy el..
Mielőtt az jönne, hogy én miért nem főzök, elmondom, hogy azért, mert itthon nem sürűn van olyan alapanyag amiből lehet, vagy ha van is, és elhasználom, ismételten megy a cirkusz. Saját pénzem meg nincs amiből változatosan tudnék táplálkozni.. Ja és nem mondanám azt, hogy azért van így, mert szegények vagyunk, mert ha jön egy ötlete anyának, vagy a nevelőapámnak, csak úgy ki tudnak dobálni 80-90 ezreket olyan dolgokra, amik nekik kellenek..
L/18
Pedig szerintem az a megoldás, hogy ajánld fel, hogy egyszer te is főzöl a héten. Ekkor nem is kell több alapanyag, mert a másik kajából elég kevesebb.
Amúgy nem tudom mekkora fazék az, ami kitart egy hétig minimum három embernél :)
Persze, az érettségi előtt álló 18 éves lány főzzön, mert anyucinak elment az esze.
Kicsit küld már el melegebb éghajlatra, hátha észreveszi magát és nem csak nevelőapád farkával fog foglalkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!