Szerintetek túl Önző olyan dolgot kérni, hogy szülés után 1-2 hétig nem akarok látogatót fogadni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 10:28
1/18 anonim válasza:
Én is ezt akartam. első hétvégén beállított az egész pereputty. ki voltam, 3 napja akkor nem aludtam, mert nem tudtam (1. baba) ugyhogy nem voltam valami kedves. utána 6 hétig be se engedtem senkit.
4 hós babi anyukája
2/18 anonim válasza:
Jah még annyi, aki ezt nem érti meg az olyan is. pihenj szülés után ne vendégekkel töltsd az időt.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megfogadom a tanácsod. Nekem is 1. baba lesz amúgy.
2011. febr. 25. 10:37
4/18 Tinker Bell válasza:
Egyáltalán nem önző dolog! De ha még van időd, akkor szülés előtt közöld az ismerősökkel. Sem neked, sem a babának nem jó, ha átjáróház a lakásotok!
Pihenjetek és ha úgy érzed, hogy már tudsz vendégeket fogadni, akkor hívd fel őket és jöhetnek! Tényleg, ha ezt valaki nem érti meg akkor magára vessen!
Boldog babázást!
5/18 anonim válasza:
Nálunk is jönni akartak, de én nem akartam. Persze jöttek is, de hamar el is mentek szerencsére. Annyira lelkesek voltak, hogy látni akarják, azóta meg havi max. egyszer jönnek.
6/18 anonim válasza:
Én sem szerettem, amikor jöttek. Meg a sok jó tanács....
Az persze nem jutott eszükbe, hogy kezet kéne mosni, ha meg akarnak fogni egy újszülöttet.
7/18 anonim válasza:
utolsónak maximálisan igaza van. nálunk ugyan ez. első vok. hát a papa és élettársa azóta (október) egyszer jöttek és egyszer hívtak. de első héten itt toporogtak. hozzátenném 2 cigányos használt ruhát kapott a kislányom tőlük. hát köszi. és pénzesek is. ilyenek. bocs a kis kitérőért. jah hini vírus... gondolom nem dugtad el Te sem a szappant. és ilyenkor az jut eszembe ők hogy neveltek fel minket
8/18 anonim válasza:
NEM!!! Ne legyenek fenntartásaid ezzel kapcsolatban. És ha tiszteletben is tartják, akkor királyság, főleg ebben az influenzás időszakban. Egyébként nem is nagyon szoktak menni, csak igen közeli családtagok. A többiek meg 6 hét után. Legalábbis aki már ismeri a dörgést:)
9/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok... A kézmosásra való felkérés nem fog bunkóságnak tűnni a részedről. Inkább talán majd az szégyenli magát, aki megpróbálja elbliccelni. Ne hagyd!
10/18 anonim válasza:
Én is megkértem őket, hogy két hétig senki ne jöjjön. Furcsán néztek, meg biztosan rosszul is esett, de betartották, csak telefonáltak. Aztán mikor letellt a két hét, kérdezték, hogy mikor jöhetnek? Ha nem mosott valaki kezet, úgy csináltam, mintha biztosan elfelejtette volna és kedvesen kinyitottam a fürdőszoba ajtót, hogy: légy szíves, mossál kezet! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!