Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek túl Önző olyan...

Szerintetek túl Önző olyan dolgot kérni, hogy szülés után 1-2 hétig nem akarok látogatót fogadni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 10:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%

Én is ezt akartam. első hétvégén beállított az egész pereputty. ki voltam, 3 napja akkor nem aludtam, mert nem tudtam (1. baba) ugyhogy nem voltam valami kedves. utána 6 hétig be se engedtem senkit.

4 hós babi anyukája

2011. febr. 25. 10:30
 2/18 anonim ***** válasza:
57%
Jah még annyi, aki ezt nem érti meg az olyan is. pihenj szülés után ne vendégekkel töltsd az időt.
2011. febr. 25. 10:31
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megfogadom a tanácsod. Nekem is 1. baba lesz amúgy.
2011. febr. 25. 10:37
 4/18 Tinker Bell ***** válasza:
52%

Egyáltalán nem önző dolog! De ha még van időd, akkor szülés előtt közöld az ismerősökkel. Sem neked, sem a babának nem jó, ha átjáróház a lakásotok!

Pihenjetek és ha úgy érzed, hogy már tudsz vendégeket fogadni, akkor hívd fel őket és jöhetnek! Tényleg, ha ezt valaki nem érti meg akkor magára vessen!

Boldog babázást!

2011. febr. 25. 10:38
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk is jönni akartak, de én nem akartam. Persze jöttek is, de hamar el is mentek szerencsére. Annyira lelkesek voltak, hogy látni akarják, azóta meg havi max. egyszer jönnek.
2011. febr. 25. 11:00
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Én sem szerettem, amikor jöttek. Meg a sok jó tanács....

Az persze nem jutott eszükbe, hogy kezet kéne mosni, ha meg akarnak fogni egy újszülöttet.

2011. febr. 25. 11:01
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
utolsónak maximálisan igaza van. nálunk ugyan ez. első vok. hát a papa és élettársa azóta (október) egyszer jöttek és egyszer hívtak. de első héten itt toporogtak. hozzátenném 2 cigányos használt ruhát kapott a kislányom tőlük. hát köszi. és pénzesek is. ilyenek. bocs a kis kitérőért. jah hini vírus... gondolom nem dugtad el Te sem a szappant. és ilyenkor az jut eszembe ők hogy neveltek fel minket
2011. febr. 25. 11:16
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
NEM!!! Ne legyenek fenntartásaid ezzel kapcsolatban. És ha tiszteletben is tartják, akkor királyság, főleg ebben az influenzás időszakban. Egyébként nem is nagyon szoktak menni, csak igen közeli családtagok. A többiek meg 6 hét után. Legalábbis aki már ismeri a dörgést:)
2011. febr. 25. 12:24
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó vagyok... A kézmosásra való felkérés nem fog bunkóságnak tűnni a részedről. Inkább talán majd az szégyenli magát, aki megpróbálja elbliccelni. Ne hagyd!
2011. febr. 25. 12:26
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Én is megkértem őket, hogy két hétig senki ne jöjjön. Furcsán néztek, meg biztosan rosszul is esett, de betartották, csak telefonáltak. Aztán mikor letellt a két hét, kérdezték, hogy mikor jöhetnek? Ha nem mosott valaki kezet, úgy csináltam, mintha biztosan elfelejtette volna és kedvesen kinyitottam a fürdőszoba ajtót, hogy: légy szíves, mossál kezet! Ennyi.
2011. febr. 25. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!