Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális? Tudom hogy...

Ez normális? Tudom hogy magamnak köszönhetem de ez már fogvatartás.

Figyelt kérdés

1. félévbe nem tanultam valami jól, 2 tantárgyból meg is bukok. anyámnak soha nem mondtam el miért nem tanulok. nem tartottam fontosnak és mostanában elég fura a közérzetem is nem érzem jól magamat sehol sem és ha akarok sem tudok tanulni abból a 2 tantárgyból. egy része az osztályomnak is köszönhető mert ha hazajövök és senki sem lát képes vagyok órákat is sírni és bántani magamat mert el akarok menni az iskolából.

de hétfőtől már valami borzalom lesz az életem... emiatt a 2 tantárgy miatt nem lehet nálam a telefonom év végéig, nem mehetek el sehova sem egész nap csak tanulnom kell ha pedig az meg van akkor találjam fel magam..ma megyek át apuhoz megbeszélni hogy oda-e költözhetek de nem csak emiatt mielőtt azt hinnétek.

szerintetek normális anyám?meg hogy megpofoz ahány tantárgyból bukok...már az öngyilkosságon gondolkodtam de megvárom hogy apu mit mond..

2016. jan. 23. 13:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Amint látod, itt is azt kapod, amit az osztályban. Tudod, ha velem mindenki szembe jönne az autópályán, sürgősen elgondolkodnék, nem én vagyok-e rossz sávban...?
2016. jan. 24. 11:58
 32/32 anonim ***** válasza:
nem értem a logikádat.. azért nem tanulsz mert el akarsz onnan menni? szerinted bukásokkal, meg kettesekkel hova fognak átvenni? Elárulom. Valami legalja alkoholistaképző gyűjtőiskolába. Általánosban megbukni művészet. Épp az kéne hogy motiváljon hogy bántanak. Engem is bántottak, ezért tanultam mint a güzü, kiváló eredményeket értem el, átjöttem 6 osztályos gimibe, ahova csak válogatott eredménnyel jelentkező diákok kerülhetnek be. Itt már minden jó volt. Most már én röhögök a csúfolódókon, akikből nem lett semmi. Így csak magaddal szúrsz ki. 13 éves vagy, jövőre felvételi... ilyen eredményekkel gondolom szakiskolát néztél ki, nem érettségit adó képzést.
2016. jan. 26. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!