Normális dolog, hogy emiatt nem mehetek sehova kb egész télen?
Anyám sehova nem akar elengedni, mert hogy fűteni kell otthon... Fatüzelésű kazánunk van, és ugye arra kell néha dobálni a fát.
Emiatt napközben elfelejthetem, hogy 2 óránál tovább ne legyek otthon.. De olyan szinten, hogy a barátom eltörte a kezét és otthon van, és nem látogathatom meg, mert fűteni kell...
Könyvtárba nem mehetek el, tegnap este eljöttem otthonról, mert ma vizsgázok, anyám már hívogat, hogy siessek, mert mennem kell haza fűteni....
Most komolyan, normális ez, hogy otthon kell gbbasztanom egész télen kb emiatt?
tényleg nem normális,szerintem ez csak indok arra,hogy otthon tartson,korlátozzon.de amúgy teljesen logikátlan.
ha nincs otthon senki, nem kell tuzelni..ha meg otthon vagytok,akkor èrtelemszerűen van ki rakjon a kazánra.. meg nálunk ilyen időben elèg napi 1x begyújtani,utána megpakolni,ha leèg lezárni majd.
de mondom, ha úgysincs otthon senki, akkor minek tüzelni?csak azèrt menj haza?
csodálkozok,hogy a barátod hogy bírja ,hogy felnőttkènt is dróton rángatnak.mert ha jól èrtem egyetemista korú vagy(vizsgákból gondolom)
Ezek után föl se venném a telefont, ha ő hív.
Amúgy, ha nincs otthon, mit érdekli, fűtesz, vagy sem?
Ha te is közoktatásba járnál, vagy dolgoznál, reggel elindulnál, délután hazaérnél, akkor sem tenne senki a kazánra napközben. Gondolom, most vizsgaidőszakod van. De szorgalmi időszakban te is távol vagy napközben, nem?
Az a baja, hogy nagyon kihűl a lakás napközben ha nincs fűtve. Kb 16 fok körül van bent délutánra.
Szorgalmi időszakban "elfogadja" hogy nem vagyok otthon, mert suliba muszáj mennem, de ilyen ""marhaságok"" miatt nem szereti ha elmászkálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!