Normális dolog, hogy emiatt nem mehetek sehova kb egész télen?
Anyám sehova nem akar elengedni, mert hogy fűteni kell otthon... Fatüzelésű kazánunk van, és ugye arra kell néha dobálni a fát.
Emiatt napközben elfelejthetem, hogy 2 óránál tovább ne legyek otthon.. De olyan szinten, hogy a barátom eltörte a kezét és otthon van, és nem látogathatom meg, mert fűteni kell...
Könyvtárba nem mehetek el, tegnap este eljöttem otthonról, mert ma vizsgázok, anyám már hívogat, hogy siessek, mert mennem kell haza fűteni....
Most komolyan, normális ez, hogy otthon kell gbbasztanom egész télen kb emiatt?
Én leszarnám és simán elmennék. Nem normális dolog, amit az anyukád kér.
Egyébként a 6. válaszoló leírta, hogy kéne csinálni.
Valószínűleg ugyanilyen erőszakos volt akkor is, amikor ki kellett volna fizetni a ház jobb hőszigetelését, vagy át kellett volna gondolni a szobakiosztást, fölöslegesen nagy tereket, stb...
Egy normális lakást ott lehet hagyni fél napra, délután befűtitek, aztán estére meleg lesz.
Persze, elköltöztem. :D Olyan helyre, ahol nincs fatüzelésű fűtés. :)
Megnyugtatlak, csupán a ház és/vagy a fűtési rendszer volt ócska.
Nálunk a két szoba között cserépkályha van. Ha azt hajnalban jól megrakom fával, kb. másfél-két óra alatt elég, akkor be lehet csukni mindkét ajtaját - és még este is meleg-langyos a kályhacsempe, sőt még másnap hajnalban sem teljesen hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!