Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, nektek ez sok lenne...

Szülők, nektek ez sok lenne egyszerre? Hogy kéne beadagolnom?

Figyelt kérdés

Kb fél éve szakítottunk a barátommal, és most összejöttem egy másik sráccal.

Anyám még a szakítást se tudja, nem még az új kapcsolatot...

Szerintetek hogy tudnám beadagolni? Egyszerre azért talán kicsit sok lenne, nem? Akkor hogy mondjam el?

20/L

2016. jan. 12. 00:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

De mit kellett ezen titkolni? Rákérdezett egyáltalán h mi van XY-nal? És te rámondtad, hogy minden oké, megvagyunk? Nem lett volna egyszerűbb rögtön azt mondani, hogy szakítottunk, vége van?...

Mindegy, a következő ilyen alkalommal játszd be ezt, aztán várj egy kicsit a másikkal, ha már így megkombináltad magadnak...

2016. jan. 12. 10:31
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha fél éve szakítottál, és nem tudja, akkor úgysem vagytok olyan kapcsolatban, hogy egyből el kellene mondanod az új kapcsolatot.
2016. jan. 12. 10:57
 13/20 A kérdező kommentje:

Annyit tud, hogy "rosszban vagyunk a barátommal". Elég bonyolult volt a szakítás, sokáig kínlódtunk, hogy együtt legyünk vagy sem, meg abszolúte nem akartam senkinek beszélni erről, magamba voltam zuhanva sokáig, nem hiányzott a kérdezősködés. Az exemmel közös barátainkon kívül senki nem tudta hogy szétmentünk, de páran még közülük se.

Nem tűnt fel anyának, mert már összeköltöztünk az exemmel közös albérletbe, csak hétvégén meg szünetekben vagyok itthon, szóval gondolom úgy vannak vele, hogy vagyunk együtt eleget hét közben, ezért nem jön soha hétvégére.

Sajnos valóban nem túl bizalmas a viszonyunk, nem igazán szeretek ilyenekről beszélni vele.

2016. jan. 12. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
En, mint szülõ elfogadnám a döntésedet,mit kell ezt tul komplikálni?Nem gyereket szültél,akinek azt sem tudod,hogy ki az apja.
2016. jan. 12. 11:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Kaptam mondjuk privátban olyan választ, hogy k..va vagyok, és az illető reméli hogy terhes leszek :'D Vannak akiket ennyi is kiborít. Eddig 2 kapcsolatom volt, az előző szakításkor is eléggé rosszallták a dolgot szüleim, aztán megszerették a párom, de egy pár hétig nehezteltek rám, ami nem esett túl jól.
2016. jan. 12. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem mit kell ezen adagolni. Ha terhes lennél egy ismeretlentől akkor már érthető lenne... De egy pasi cserét ugyan.. anyád hülye ha ezt neki így kell 'adagolni' xd bocs..
2016. jan. 12. 12:25
 17/20 anonim ***** válasza:
és még mindig együtt laksz az exeddel?
2016. jan. 12. 12:43
 18/20 A kérdező kommentje:

ma 12:43

Egy lakásban, de úgy vagyunk, hogy szobát béreltünk igazából, voltak lakótársaink is, most külön szobában lakunk, néha látjuk egymást a konyhában, aztán annyi, ezzel nincs gond, tavasszal úgyis elköltözik.

2016. jan. 12. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Figyelj , én elmondtam a szüleimnek, hogy 2-3 pasim van egyszerre. Én nem vagyok monogám, elmondtam a szüleimnek is.

23éves lány vagyok.

2016. jan. 16. 07:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó és melyiket szereted,ugy tiszta szivbõl?
2016. jan. 16. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!