Szülők, nektek ez sok lenne egyszerre? Hogy kéne beadagolnom?
Kb fél éve szakítottunk a barátommal, és most összejöttem egy másik sráccal.
Anyám még a szakítást se tudja, nem még az új kapcsolatot...
Szerintetek hogy tudnám beadagolni? Egyszerre azért talán kicsit sok lenne, nem? Akkor hogy mondjam el?
20/L
De mit kellett ezen titkolni? Rákérdezett egyáltalán h mi van XY-nal? És te rámondtad, hogy minden oké, megvagyunk? Nem lett volna egyszerűbb rögtön azt mondani, hogy szakítottunk, vége van?...
Mindegy, a következő ilyen alkalommal játszd be ezt, aztán várj egy kicsit a másikkal, ha már így megkombináltad magadnak...
Annyit tud, hogy "rosszban vagyunk a barátommal". Elég bonyolult volt a szakítás, sokáig kínlódtunk, hogy együtt legyünk vagy sem, meg abszolúte nem akartam senkinek beszélni erről, magamba voltam zuhanva sokáig, nem hiányzott a kérdezősködés. Az exemmel közös barátainkon kívül senki nem tudta hogy szétmentünk, de páran még közülük se.
Nem tűnt fel anyának, mert már összeköltöztünk az exemmel közös albérletbe, csak hétvégén meg szünetekben vagyok itthon, szóval gondolom úgy vannak vele, hogy vagyunk együtt eleget hét közben, ezért nem jön soha hétvégére.
Sajnos valóban nem túl bizalmas a viszonyunk, nem igazán szeretek ilyenekről beszélni vele.
ma 12:43
Egy lakásban, de úgy vagyunk, hogy szobát béreltünk igazából, voltak lakótársaink is, most külön szobában lakunk, néha látjuk egymást a konyhában, aztán annyi, ezzel nincs gond, tavasszal úgyis elköltözik.
Figyelj , én elmondtam a szüleimnek, hogy 2-3 pasim van egyszerre. Én nem vagyok monogám, elmondtam a szüleimnek is.
23éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!