Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Mit csináljak, ha az...

SOS! Mit csináljak, ha az anyám egyszerre több vasat tart a tűzben?

Figyelt kérdés
Nem régiben rászánta magát és csinált facebookot magának. Ezzel eddig semmi probléma nincsen, de mivel egy kisvárosban lakunk, ezért egyre több férfi jelölte őt be ismerősnek a környékről. (Tudni kell, anyám a férfiak szemszögéből feltűnően csinosnak számít.) Anya vissza is jelölte őket és én észre vettem, hogy milyen sokat szokott mostanság a facebookon lógni. Én pedig - és a következők nem tudom mennyire számítanak majd bűnnek - beléptem a profiljába, - mert mindenhol ugyanazt a jelszavat használja, így nem volt nehéz - puszta kíváncsiságból, hogy mégis kivel chatelhet annyit és innentől jött a feketeleves. Látom, hogy szivek és szeretlek szó a főnökének, rajta kívül pedig még vagy 3-4 másik pasinak ígérgeti, hogy majd később elmegy hozzájuk és majd csinálnak valamit. Ez az eset volt kb. egy hónappal ezelőtt, azóta nagyjából hetente lépek be a profiljába és azóta is ez megy. Ó, és azt elfelejtettem, hogy a szüleim 4 éve elváltak és anyámnak 3 éve van barátja. Mégis mit csináljak? Hagyjam az egészet a francba és ne avatkozzak a magánéletébe? Vagy mégis mihez kezdjek? És ha ez kiderül, mit fog szólni a 9 éves húgom? Én minden éjszaka emiatt sírok, akkor Ő mégis mihez kezdene ezzel az esésszel? Tanácstalan vagyok, úgyhogy ha valaki tud bárhogyis segíteni, akkor annak nagyon megköszönöm!
2014. okt. 26. 01:03
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
*egésszel
2014. okt. 26. 01:06
 2/31 anonim válasza:
62%
Nem semmi az anyad!!
2014. okt. 26. 01:11
 3/31 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem az lenne a legjobb, ha kettesben leülnétek az édesanyáddal és tisztáznátok ezt.
2014. okt. 26. 01:12
 4/31 anonim ***** válasza:
18%

" a szüleim 4 éve elváltak és anyámnak 3 éve van barátja"

Nézd! Ez előbb-utóbb mindenképpen kiderül, főleg, hogy kisvárosban laktok.

Én beszélnék a barátjával, hátha még észhez tudja téríteni anyádat, mert ha rájön, hogy csalja, akkor úgyis ott fogja hagyni valószínűleg.

2014. okt. 26. 02:11
 5/31 anonim ***** válasza:
77%

Kedves utolsó! Ne menjen először az anyja anyjához, azzal meg be az önkormányzathoz? Csak hogy biztosra menjünk.

Nem azt kellene akár egy embernek mondania, hogy drága gyerekem, semmi közöd hozzá, hogy anya mit csinál a facebookon, vélhetően nem kufircol mindenkivel, csak tetszik neki a figyelem? Hát idióta itt mindenki?

Senkinek nem esik le, hogy ez a (feltehetően) kiskorú SÍR azért mert nem tudja mit tegyen? Sír, mert lehet, hogy részben hibáztatja magát? Sír, mert nem tudja mitévő legyen?

Kedves posztoló!

Hidd el, hogy semmi közöd hozzá, hogy jóanyád mit ír a facebookjára. És nem is tehetsz róla, és anyád ettől még jó ember. Inkább örülj, hogy sok férfinek tetszik ő, és hidd el, hogy ettől még nem kurv4, vagy bármi ilyesmi. Az, hogy itt kreténektől kapsz ötletet, nem kell ezeket megvalósítani. Anyád barátjának van a legkevesebb köze az egészhez, ha már valakihez mindenképp fordulni akarsz, anya az, akire mindig mindenkor számíthatsz, még ha nem is feltétlenül érzed ezt.

38/F

2014. okt. 26. 02:48
 6/31 anonim ***** válasza:
63%
Osztom az 5-os velemenyet. Elso sorban szegyeld magad amiert kutakodsz, semmi kozod a maganeletehez...!
2014. okt. 26. 02:04
 7/31 anonim ***** válasza:
36%
Látod-látod a sors büntet, mert olyan dologba akarsz beleavatkozni,melyhez az égvilágon semmi közöd.Az internetes portálokon mindenki azt mond amit akar és lehet arctalanul,gátlástalanul hazudni!!!!Ugye nem baj,ha mosás,főzés,takarítás helyett az anyud a facebookon lóg és esetleg pihen? Hogy jutott eszedbe kutakodni? Mihez kezdjél?? TÖRD LE TŐBŐL A SAJÁT KEZED,hogy ne tudd mégegyszer megtenni!!
2014. okt. 26. 02:40
 8/31 anonim ***** válasza:
68%
Ha anyad kutatna a te Fb-dened, itt sirnal, hogy el akarsz koltozni otthonrol. Inkabb aludnal, mint ilyen hulyesegeket irogatni. Semmi kozod az egeszhez.
2014. okt. 26. 02:57
 9/31 anonim ***** válasza:
24%

5,6,7,8-as válaszolók.Lehet,hogy nektek ígérget az anyuka?

A kérdező tanácsot kért,kétségbe van esve tehát az ilyen "mi köze hozzá" dumákkal máshol próbálkozzatok.

Kutakodni csak annál lehet aki hagyja,a ti családi hátteretek biztosan írigylésreméltó!

Kérdező ne add fel,ne hagyatkozz "kreténekre" !

2014. okt. 26. 03:28
 10/31 anonim ***** válasza:
49%
Ha anyád így érzi jól magát tegye nyugodtan. Ez nem bűn. Te meg emiatt ne keseregj. Őrülj hogy jól érzi magát. Ha nagyon nem tudsz mit kezdeni mert túl nagy a súly akkor mondd el anyádnak mit tettél hogy ez mennyire zavar. Azonban csak abban az esetben ha normális anyád van ahhoz hogy lehessen vele beszélni. Barátjának ne szólj.
2014. okt. 26. 03:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!