Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre több vasat tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre több vasat tartani a tüzben gáz?

Figyelt kérdés

Suliban egyszerre 3 csajjal is beszélek,ismerkedem velük.Azon az alapon,h egyik csak bejön(csak nehogy mind a 3 xD)

Szerintetek ez gciség? :D

2012. okt. 15. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az ge*iség,hogy akár kettőnek is ígérgetsz,és a végén átba*ás lesz a vége.

Azt senki se érdemli meg

2012. okt. 15. 22:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem igérgetek én,de amilyen blfasz vagyok egyiket úgyis elbszom :D
2012. okt. 15. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Na hát mondjuk ezt nem mondanám pont annak. Ismerkedni lehet, főleg amíg nincs barátnőd, mert akkor azért kicsit érdekes lenne, egész nap a lány barátokkal beszélgetni..

De ha már mindhármukkal randiznál, úgy már, háát lehet csinálni, és igen aszság, de hát ezt nem kell megtudniuk. Majd nem jött be neked aztán ennyi.

2012. okt. 15. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát ameddig nem buksz bele addig megmaradnak a golyóid :D
2012. okt. 15. 22:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm am,a csaj akire eredetileg hajtok ugyanúgy beszélget más srácokkal,akkor most én miért ne?!:D
2012. okt. 15. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Szard le! Fiatal vagy! Középsuliban mindenki ezt csinálja, még csak most kezded bontogatnia szárnyadat. Biztos, hogy valamilyen szinten pofára esés lesz belőle, de tanulópénznek jó.
2012. okt. 15. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
kovácsoknál alapkövetelmény
2012. okt. 15. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
hát ha a csaj is ugyan úgy beszélget másokkal akkor szerintem neked is jogod van hozzá :)
2012. okt. 15. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
sőt, kötelező is, így sok időt megspórolsz!
2012. okt. 15. 22:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Tehát egyik tűzben sincs a vasad...
2012. okt. 16. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!