Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre több vasat tartani a tüzben gáz?
Figyelt kérdés
Suliban egyszerre 3 csajjal is beszélek,ismerkedem velük.Azon az alapon,h egyik csak bejön(csak nehogy mind a 3 xD)
Szerintetek ez gciség? :D
2012. okt. 15. 22:03
1/12 anonim válasza:
Az ge*iség,hogy akár kettőnek is ígérgetsz,és a végén átba*ás lesz a vége.
Azt senki se érdemli meg
2/12 A kérdező kommentje:
Nem igérgetek én,de amilyen blfasz vagyok egyiket úgyis elbszom :D
2012. okt. 15. 22:05
3/12 anonim válasza:
Na hát mondjuk ezt nem mondanám pont annak. Ismerkedni lehet, főleg amíg nincs barátnőd, mert akkor azért kicsit érdekes lenne, egész nap a lány barátokkal beszélgetni..
De ha már mindhármukkal randiznál, úgy már, háát lehet csinálni, és igen aszság, de hát ezt nem kell megtudniuk. Majd nem jött be neked aztán ennyi.
4/12 anonim válasza:
Hát ameddig nem buksz bele addig megmaradnak a golyóid :D
5/12 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm am,a csaj akire eredetileg hajtok ugyanúgy beszélget más srácokkal,akkor most én miért ne?!:D
2012. okt. 15. 22:09
6/12 anonim válasza:
Szard le! Fiatal vagy! Középsuliban mindenki ezt csinálja, még csak most kezded bontogatnia szárnyadat. Biztos, hogy valamilyen szinten pofára esés lesz belőle, de tanulópénznek jó.
8/12 anonim válasza:
hát ha a csaj is ugyan úgy beszélget másokkal akkor szerintem neked is jogod van hozzá :)
9/12 anonim válasza:
sőt, kötelező is, így sok időt megspórolsz!
10/12 anonim válasza:
Tehát egyik tűzben sincs a vasad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!