Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakit egyszerre szeretni, és tartani is tőle?
Mármint az érzelemtől. Mert én nagyon szeretek egy srácot, nem tudom, h ő mit érez irántam, de nem beszéltem még vele, és ha a közelében kell lennem, megbénulok...
Nem merek megszólalni, vagy a szemébe nézni, és mindig elpirulok...
Még a legjobb bnőimnek sem említettem őt meg...
Mit tegyek? Valaki help!
Köszy a nem bunkó válaszokat!
^^, <->
ez nem tartás tőle, csupán izgulsz, és félsz, hogy mit fog tenni..
én a helyedben azt tenném, hogy msnen beszélnék vele meg egy találkát (ott mégis kettesben lennénk), és ott elmondani neki a dolgot ..
Köszy a válaszokat! :)
Igazából az a baj, hogy első gimisek vagyunk, és osztálytárs... :S Még év elején tetszett meg, aztán valahogy ez elmúlt, de mióta átrendezték az ülésrendet (kb. egy hónapja), azóta totálisan látom egész órán, és van, mikor a szemembe néz, és van, mikor úgy érzem, h. engem néz, és annyira tehetetlen vagyok ilyenkor... :S Ez ellen is lehet valamit tenni?
Jaj, és nem tudom, szal oszt. társak vagyunk, mennyire lehet ilyenkor lépni, meg hát már sültem fel azzal, h. én léptem, szal azt nem akarok... :S
De kínos xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!