Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nőt egyszerre szeretni? Lehet ilyen? Mi tegyek?
Elég nehéz helyzetben vagyok!A párommal már 4 éve vagyunk együtt,de én úgy érzem már nem szeret eléggé és már én sem vagyok benne teljessen biztos hogy akarom e,én szeretem még őt,de nem nagyon kapok viszonzást!
A helyzet az hogy megismerkedtem egy lánnyal egyenlőre csak barátilag,de kezdek rájönni hogy ő többet jelent nekem annál mint barát és úgy érzem hogy kezdek bele szeretni,semmi nem volt még köztünk csak beszélgetés.
Ez most lehet hogy hülyén fog kijönni,de még a páromat is szeretem,de viszont nála nem érem azt hogy hosszu távon többet kaphatnék,mert nem tervez előre ő nagyon!
Azt is tudom ha a lány közeledne vagy én,akkor biztos lenne valami.
A lényeg az hogy mit lehet ilyen helyzetben csinálni mérlegelésen kivül?Vagy ti válaszolók mit tennétek ilyen helyzetben?Ettől a lánytól a 3 hét alatt több figyelmet és kedvességet kaptam mint a páromtól 4 év alatt sem!
De ugyanakkor a régi szép emlékek be be villanak ami megnehezitti a döntésemet!Nem tudom mit tegyek mert nem voltam ilyen helyzetben!
Lehetni lehet, de naygon rossz. Én is két paist szerettem egyszerre. Az egyikkel 4 évet voltam, megszokás volt, szeretet is, de már nem voltam szerelmes és tudtam, hogy nem illünk össze. A másikról meg csak álmodoztam, szerettem volna vele lenni, de azt hittem nem lehet. Végül, csak lehetett. Már a menyasszonya vagyok.
Közhely, de azt tedd, amit a szíved diktál!
Szerintem itt a 3-dik fel, a lany szemelye szinte mellekes...szinte akarki lehetne, aki kedves, mert most epp torodest keresel. Tehat nem azt jelenti, hogy feltetlenul o az igazi.
"még a páromat is szeretem,de viszont nála nem érem azt hogy hosszu távon többet kaphatnék,mert nem tervez előre ő nagyon!"
Es a paroddal ezt hogy probaltad kozolni? Tudja, hogy igy erzel? Tudja, hogy nem erzed jol magad igy a kapcsolatban?
Én is hasonló helyzetben voltam, és én is az újat választottam, mert tőle több kedvességet kaptam, nagyobb volt a szenvedély. És már 4 éve együtt vagyunk.
Még mindig tartom a kapcsolatot a régivel, de csak egy-egy telefonig, semmi több, és szerintem nem döntöttem rosszul.
Egyszerre 2-õt szeretni nem lehet. Ilyen nincs. Vagyis lehet, ha a 2-õt egybevetnéd, akkor megkapnàd az ideàlis pàrodat.
Ha csak emlékek vannak benned a jelenlegi kapcsolatodban, akkor lépj. Talàn a 2-kal jobban jàrsz.
Es a paroddal ezt hogy probaltad kozolni? Tudja, hogy igy erzel? Tudja, hogy nem erzed jol magad igy a kapcsolatban?
Persze hogy tudja,de ő csak el van az ő kis világában és semmit nem hajlandó tenni a jövőnk és a jobb élet reményében!Ennél a lánynál viszont azt érzem hogy vele többre vihetnénk az életben,mert engem a párom nem nagyon támogat,de tőlem el várja!
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:23
Igazad van!Van benn valami!
Szerintem itt a 3-dik fel, a lany szemelye szinte mellekes...szinte akarki lehetne, aki kedves, mert most epp torodest keresel. Tehat nem azt jelenti, hogy feltetlenul o az igazi.
Ez is igaz,de viszont ugyanakkor azt is érzem hogy össze illenénk és nem csak a törődés miatt érzem ezt,hanem a kedvességen kivűl még sok minden van ami szimpatikus benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!