Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egyszerre szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egyszerre szeretni és gyűlölni valakit? :S

Figyelt kérdés
Van egy több mint 1 éves kapcsolatom,ami elég viharosan indult.Én komolyan gondoltam már az elején de nem egyszer kiderült,hogy át akart verni.Akkor azt mondtam legyen vége mert ennek így nincs értelem,de neki állt könyörögni,hogy adjak neki egy esélyt megfog változni,hát mondom jó egy próbát megér.Meg is változott egészen 7 hónapig:S.Most úgy tűnik megint elkezdte a hülyeségeit.Van egy két gond a kapcsolatunkban mostanában, na de nem hinném,hogy az a megoldás a problémákra,hogy beregisztrálja magát chat-re és ez még hagyján de még le is bukik vele és még akkor is a szemembe hazudik.Persze van még jó pár dolog de már kezdek azon a szinten lenni,hogy a szerelmem amit iránta érzek kezd átmenni gyűlöletté,nem ez volt az első eset,hogy át akart vágni meg akart csalni csak valahogy mindig úgy hozta a sors,hogy lebukott.Nem tudom nekem ez nagyon megalázó,hogy nemhogy odajönne megbeszélni mi a gondja hanem inkább megpróbál átverni és össze-vissza hazudozik.Nem az ügyben kérek tanácsot,hogy ott hagyjam-e vagy ne mert nem tudok már hinni neki és megbízni se tudok benne,tehát így nincs értelme folytatni csak kíváncsi vagyok,hogy volt e már valakinek ilyen érzése barátja/barátnőjével szemben
2010. aug. 3. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonka :)
2010. aug. 3. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
nem olvasom el
2010. aug. 3. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:

a szeretet nagyon közel áll a gyűlölethez, tehát szerintem lehet egyszerre a kettőt.

volt, hogy nagyon szerettem valakit, mert tetszett. de emellett gyűlöltem, mert nem kaphattam meg. ennyi :)

2010. aug. 3. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm az exem mert átvert, megcsalt, otthagyott egy ribanért. De szeretem őt. Ha visszaakarna jönni, visszafogadnám. Mert szeretem. De egyben gyűlölöm őt ezért. Így lépett ki a több mint egy éves kapcsolatunkból. Ez több hónapja történt, mégis, még a mai napig, minden este sírok miatta, és nincs olyan perc, hogy ne rá gondolnék. Szóval igen. Lehet valakit egyszerre szeretni és gyűlölni.
2010. aug. 3. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, miért is ne kereshetnél mást? Legalább egy jó hosszú szünet biztosan jót tenne nektek, hogy mindketten rájöjjetek, hogy egyáltalán akarjátok-e egymást. Könnyen átmegy a szerelem gyűlöletbe, ha bánt téged az, akit szeretsz. Logikus, nem? Azért írok, mert hasonló dolgokat velem is játszottak, és én nem hagytam ezt sokáig, inkább elengedtem a csávót. Hogy utána később volt-e köztünk még valami, vagy sem, az nem fontos, a lényeg, hogy ezt, ami most megy, nem kell eltűrni, mert ha tűröd, nem változik a helyzet. Minden emberi kapcsolat alapja az őszinteség. És ha egy ember ilyen játékos, és úgy látja, hogy játszhat a másik emberrel, akkor játszik is. De csak addig, amíg a másik ki nem száll...
2010. aug. 4. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Odi et amo: lehet, szereted és magadat gyűlölöd amiért szereted. (nem őt gyűlölöd)
2010. aug. 5. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!