Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Mit csináljak, ha az...

SOS! Mit csináljak, ha az anyám egyszerre több vasat tart a tűzben?

Figyelt kérdés
Nem régiben rászánta magát és csinált facebookot magának. Ezzel eddig semmi probléma nincsen, de mivel egy kisvárosban lakunk, ezért egyre több férfi jelölte őt be ismerősnek a környékről. (Tudni kell, anyám a férfiak szemszögéből feltűnően csinosnak számít.) Anya vissza is jelölte őket és én észre vettem, hogy milyen sokat szokott mostanság a facebookon lógni. Én pedig - és a következők nem tudom mennyire számítanak majd bűnnek - beléptem a profiljába, - mert mindenhol ugyanazt a jelszavat használja, így nem volt nehéz - puszta kíváncsiságból, hogy mégis kivel chatelhet annyit és innentől jött a feketeleves. Látom, hogy szivek és szeretlek szó a főnökének, rajta kívül pedig még vagy 3-4 másik pasinak ígérgeti, hogy majd később elmegy hozzájuk és majd csinálnak valamit. Ez az eset volt kb. egy hónappal ezelőtt, azóta nagyjából hetente lépek be a profiljába és azóta is ez megy. Ó, és azt elfelejtettem, hogy a szüleim 4 éve elváltak és anyámnak 3 éve van barátja. Mégis mit csináljak? Hagyjam az egészet a francba és ne avatkozzak a magánéletébe? Vagy mégis mihez kezdjek? És ha ez kiderül, mit fog szólni a 9 éves húgom? Én minden éjszaka emiatt sírok, akkor Ő mégis mihez kezdene ezzel az esésszel? Tanácstalan vagyok, úgyhogy ha valaki tud bárhogyis segíteni, akkor annak nagyon megköszönöm!
2014. okt. 26. 01:03
1 2 3 4
 21/31 Törpbogyó válasza:
47%

Szerintem (és most lehet lepontozni) ettől még nem lesz valaki rossz anya. Gondolom, a gyerekeit ugyanúgy szereti, ellátja. És hogy milyen a szerelmi élete, az rá tartozik.

De ha sokat rágódsz rajta, hát beszélj vele.

Sejtem amúgy mit fog érezni, amikor megtudja, hogy kutakodtál utána.

2014. okt. 26. 11:00
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
Kérdezõ, ìgérd meg, hogy SOHA TÖBBET nem kutakodsz anyud után. Higgy nekem! Nem szép dolog. Nagyon nem. Attól, hogy pasizik, lehet nektek jó anyukátok. Mìg nem állìt be minden este más pasival, addig ne zavarjon. Õ FELNÕTT NÕ! Ne haragudj, de azt csinál amit akar!
2014. okt. 26. 12:20
 23/31 A kérdező kommentje:
Értem én és teljes mértékben igazat adok azoknak, akik azt mondják semmi közöm anyám magánügyeihez, nem is vagyok rá büszke és őszintén nem is tudom miért tettem ezt, talán a kíváncsiságom nagyobb volt mint az önuralmam. És igen, mindenkinek ilyen anyát kíván az ember, mint az enyém, de ezt soha nem feltételeztem volna róla, mivel én mindent megosztok vele és reméltem hogy ő is velem.
2014. okt. 26. 18:08
 24/31 Törpbogyó válasza:
61%

Nem tudom hány éves vagy, de biztos vagyok benne így ismeretlenül is, hogy édesanyád mindent elmond neked a korodnak megfelelően.

Ezek valószínűleg ártatlan flörtök, mert nőként jól esik neki.

2014. okt. 26. 18:37
 25/31 anonim ***** válasza:
Igen ez nem feltétlenül olyan amit megoszt az ember a gyermekével. Amúgy annyira ne rágd magad azon hogy belenéztél. Teljesen érthető a kíváncsiskodás. Persze azért ezentúl tartsd féken magad, csak azt mondom ez nem a világ vége. Meg lehet érteni.
2014. okt. 26. 19:55
 26/31 anonim ***** válasza:
22-es vagyok. Szerintem mindent megoszt veled, de a korodnak megfelelõen. Bocsi, de nem hiszem hogy a szexuális élete ebbe bele tartozik. :) Ne emészd magad. Nem hiszem hogy mindegyikkel lefeküdne. Szerintem csak flörtöl. Kell neki egy kis visszaigazolás, hogy jó NÕ! Te meg tényleg fogadd meg magadnak, hogy nem kutakodsz.
2014. okt. 26. 23:03
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Akik egyetértenek anyád dolgaival, azok kivétel nélkül a saját sekélyes erkölcsükkel, és a saját életükből indulnak ki.

Magyarul írom, hogy gyerekként is megértsed: ők is csalják a pasasukat, és még normálisnak is tartják ezt.

(Ha igazam van azt abból tudod meg, hogy lepontoznak majd ezek a nők.)

2014. okt. 27. 12:08
 28/31 anonim ***** válasza:
87%
Kedves utolsó. Akkor ne menj jósnak. :) De azt mondd már meg, hogy egy gyereknek mi köze van az anyja szexuális életéhez?? Amìg jó, törödõ édesanya és nem veszélyezteti a gyermekeit, addig..... Szóval Kérdezõ, csak azt mondom amit eddig is, "felejtsd el" a facebook jelszavát. :)
2014. okt. 27. 16:57
 29/31 Törpbogyó válasza:

Kedves 27-es! Nem csalom a párom, de te nyílván jobban tudod.

:) Bármennyire is alá akarod támasztani, a kérdező édesanyja nem utcalány, nem rossz ember, NEM ISMERED. Ne ítélkezz!! (Te is nyugodtan lepontozhatsz.....)

2014. okt. 27. 19:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Figyelj én is belenéztem volna, a kíváncsiság természetes főleg ha egy szerettünkről van szó, az hogy nem szép az már egy másik dolog. Szerintem beszéld meg anyukáddal, és az mond meg anyukádnak hogy a jelenlegi párjával szakítson ha nem tudja boldoggá tenni, ne rabolja más idejét fölőslegesen, az élet rövid. Az meg h mit csinál nagyon nem értékelem egy szűlőnél, de ez az ő nemi élete,stb, de a gyerekekre gondolni kéne, hogy hogyan is hat ez rájuk.
2014. okt. 29. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!