Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Mit csináljak, ha az...

SOS! Mit csináljak, ha az anyám egyszerre több vasat tart a tűzben?

Figyelt kérdés
Nem régiben rászánta magát és csinált facebookot magának. Ezzel eddig semmi probléma nincsen, de mivel egy kisvárosban lakunk, ezért egyre több férfi jelölte őt be ismerősnek a környékről. (Tudni kell, anyám a férfiak szemszögéből feltűnően csinosnak számít.) Anya vissza is jelölte őket és én észre vettem, hogy milyen sokat szokott mostanság a facebookon lógni. Én pedig - és a következők nem tudom mennyire számítanak majd bűnnek - beléptem a profiljába, - mert mindenhol ugyanazt a jelszavat használja, így nem volt nehéz - puszta kíváncsiságból, hogy mégis kivel chatelhet annyit és innentől jött a feketeleves. Látom, hogy szivek és szeretlek szó a főnökének, rajta kívül pedig még vagy 3-4 másik pasinak ígérgeti, hogy majd később elmegy hozzájuk és majd csinálnak valamit. Ez az eset volt kb. egy hónappal ezelőtt, azóta nagyjából hetente lépek be a profiljába és azóta is ez megy. Ó, és azt elfelejtettem, hogy a szüleim 4 éve elváltak és anyámnak 3 éve van barátja. Mégis mit csináljak? Hagyjam az egészet a francba és ne avatkozzak a magánéletébe? Vagy mégis mihez kezdjek? És ha ez kiderül, mit fog szólni a 9 éves húgom? Én minden éjszaka emiatt sírok, akkor Ő mégis mihez kezdene ezzel az esésszel? Tanácstalan vagyok, úgyhogy ha valaki tud bárhogyis segíteni, akkor annak nagyon megköszönöm!
2014. okt. 26. 01:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, ez egy felszínes kérdés.

Nem tudsz sokat az anyád kapcsolatáról, mindennek van oka, és ha anyád barátja hagyta idáig elfajulni a dolgokat akkor tényleg ez az amit érdemel és egyáltalán nem arról van szó hogy az anyád valami rossz nő lenne.

Lehet hogy most éli ezt a korszakát, ami nem jelent rosszat és az is lehet hogy a barátja is ugyanezt csinálja.

Nekem úgy tűnik hogy te megítélted őt anélkül hogy mélyebb információ birtokában lennél-

De a legegyszerűbb út az egyenes út.. Miért nem kérdezed meg tőle?

Rádadásul nem írtál példát, csak annyit írtál hogy azt írta hogy "majd csinálnak valamit"

Írj példát. Mit írt anyukád, mit csinálnak? Mert attól tartok te rosszabbat látsz az egészben mint ami a valóság és próbáltad úgy megfogalmazbi hogy rossznak tűnjön

2014. okt. 26. 05:07
 12/31 anonim ***** válasza:
28%

Mit várhatna az ember ezen az oldalon, milyen válaszokat fog itt a többség felpontozni?

Végül is az a korrekt, ha azt anyuka hülyít 50 hapsit, mellette még van barátja, és a gyerekei teljes létbizonytalanságban élnek, akik lehet, kedvelik a jelenlegi barátját az anyukának, mert megad nekik valamit?

Persze, attól még biztos jó ember az anyuka, mert ezt csinálja...

Szerintem meg úgy undorító, ahogy van, és azok is, akiknek ez tetszik.

2014. okt. 26. 06:20
 13/31 anonim ***** válasza:
49%
Apámnak két csaja van, még régen anyam mellett is volt barátnője. Egyrészt semmi közünk hozzá. Másrészt a te dolgod az, hogy a helyén kezeld a szüleid. Azaz ne lásd őket szentnek és hűségesnek, ha nem azok. Ez neked fontos, ha később úgy érzed, te nem ilyen akarsz lenni, mert látod mit eredményez. Én apámtól sosem azt várom, legyen hűséges, hanem, hogy legyen hiteles. Nekem egy hiteles gazember sokkal értékesebb, mint egy hazug mintaszülő. Nézz körül, miből van több! Anyádat hagyd, az ő élete, ha nem avat a biualmába, ne okoskodj bele, ha kezdeményez és beavat, csak akkor mondd el, mit érzel, de ne ítélkezz, mert nem neked kell az ő életét élned! Neked sem esne jól, ha valaki beledumálna kéretlenül a te életedbe, erre gondolj.
2014. okt. 26. 07:17
 14/31 anonim ***** válasza:
61%
Amig nem allit haza minden este mas pasival,addig semmi közöd hozza.Persze az nem szep dolog,hogy hülyiti a baratjat,de nem tudhatjuk mi oka van ra.
2014. okt. 26. 07:36
 15/31 anonim ***** válasza:
13: Szerinted az nem szól bele a kérdező életébe, hogy anyjának milyen kapcsolatai vannak? Egy család nem szerves egység, mi? Ha az egyik csinál valamit, főleg ha az a szülő, az nem hat a gyerekre, mi?
2014. okt. 26. 08:21
 16/31 A kérdező kommentje:
11-es: Például olyanokat írt neki a múltkor valaki, hogyha megint (!!!) fölmegy hozzá, akkor szívesen megmasszírozza, esetleg belepuszilgat a nyakába és fordítva is lehetne, mire anya azt írta, hogy nem kizárt. Tudom, hogy ez nem volt szép tőlem, hogy belenéztem a profiljába, de el sem tudtam képzelni, miért ül annyit a gép előtt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyesmiről van szó.
2014. okt. 26. 08:25
 17/31 anonim ***** válasza:
43%

Milyen jogon kutakodsz anyád után?

Azt hiszed, ha egy nő anya, akkor már szüzességi fogadalmat kell tennie? Bezzeg ha egy anya néz bele a gyereke gépébe, az totál felháborodás.

Nem véletlenül nem kötnek mindent a szülők a gyerek orrára.

Gratulálok, nem lennék büszke a nevelésemre.

Bezzeg a "gyereknek" lehet magánélete, a szülőnek nem, mert a kis mitugrálsznak mindent tudnia kell.

2014. okt. 26. 09:04
 18/31 anonim ***** válasza:
23%

17: A gyerek magánélete nem hat a szülő sorsára, a szülő magánélete viszont meghatározza a gyereke sorsát.

Hovatovább a szülő magánéletének már régebb óta része a gyerek, tehát igencsak tekintettel kell rá lenni, kit vesz még be a magánéletébe a gyerekei mellé.

2014. okt. 26. 09:07
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Bezzeg, amikor az anyós avatkozik be ugyanilyen jószándékúan a család életébe, azon felháborodnak az emberek :)
2014. okt. 26. 09:35
 20/31 anonim ***** válasza:
Semmi közöd anyád FB oldalához. Nagyon gáz, hogy szaglászol utána. Te fordítva mit éreznél?
2014. okt. 26. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!