Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok/fiúk, ha megtudjátl...

Lányok/fiúk, ha megtudjátоk arról a személyről, akibe már belezúgtatok, hogy nagy nőcsábász/r#banc (azaz egyszerre több vasat tart a tűzben), akkor a szívetekre vagy az eszetekre hallgattok?

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 00:59
 1/7 anonim ***** válasza:
eszemre. nem kell olyan, akinek rublika vagyok.
2014. júl. 6. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok vele, hogy már egyikre sem akarok, mindkettő csak a szarba visz.

Szerintem a legegyszerűbb lenne a farkamat követni és kész.

2014. júl. 6. 01:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem vonzanak a nőcsábászok, mert ők tudják, hogy kell bánni velem és általában az ágyban is nagyon jók. A párom is ilyen volt, csak megunta, és akkor jöttem én. Na persze van kockázat, hogy visszavágyik a csajozásba, de ezt a kockázatot vállalom.
2014. júl. 6. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:

"Engem vonzanak a nőcsábászok, mert ők tudják, hogy kell bánni velem és általában az ágyban is nagyon jók. A párom is ilyen volt, csak megunta, és akkor jöttem én. Na persze van kockázat, hogy visszavágyik a csajozásba, de ezt a kockázatot vállalom."

bravo.taps.csak így tovabb...

2014. júl. 6. 01:11
 5/7 anonim válasza:
Én nem lennék így vele, max, ha megváltozik, de arra nincs garancia...
2014. júl. 6. 01:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Az eszemre hallgatnék. Szóval letennék egy ilyen pasiról.
2014. júl. 6. 11:11
 7/7 anonim válasza:

En mindig azt gondoltam magamrol, hogy kepes vagyok minden helyzetben epeszu dontest hozni.

Tevedtem.

Megismertem egy nocsabaszt, valami folytan annyira megfogott, hogy nem tudtam masra gondolni. Rengeteg rossz dolgot hallottam rola, de mai napig ott tartok, hogy megvetem ugyan ezt az eletformat, de beadnam a derekam, ha kitartoan probalkozna es konkret lenne vegre, hogy ezt akarom toled.

2014. dec. 5. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!