Szülők, nektek ez sok lenne egyszerre? Hogy kéne beadagolnom?
Kb fél éve szakítottunk a barátommal, és most összejöttem egy másik sráccal.
Anyám még a szakítást se tudja, nem még az új kapcsolatot...
Szerintetek hogy tudnám beadagolni? Egyszerre azért talán kicsit sok lenne, nem? Akkor hogy mondjam el?
20/L
Először mond el, hogy szakítottál az exeddel.
Aztán, amikor már több hónapos az új kapcsolatod, amiből látszik, hogy komoly, akkor elmondod, hogy van barátod.
Előtte tehetsz utalásokat, hogy van egy srác blabla...
Teljessen egyet ertek az elozovel
Csak akkor mondd el majd az uj kapcsolatodat amikor mar tenyleg latod hogy komoly es van jovoje...
wazzeg felnott ember vagy, anyadnak mi koze van ahhoz hogy kivel jarsz meg kivel nem?
mit kell "beadagolni"?
Anyu, Jozsit kirugtam, most Pityuval jarok. Pont.
le lehet pontozni, de szerintem elég gáz, hogy felnőtt létedre nem tudtad fél év alatt sem elmondani,hogy szakítottatok. csak a szüleid, gondolom ismerték a srácot..
nekem is volt szakításom tinikorban, de elmondtam nekik még aznap. szerintem ez rájuk is tartozik, főleg amíg otthon élsz.
mostmár elég annyit elmondanod,hogy vége lett az előzővel, de alakul valakivel.
de mindenképp mondd el, mert kínos lesz,hogyha egyszer valamiért áthívják a barátodat(Családi ebédre pl) és egy másik srác megy át, nem akire számítanak.
Szerintem, ha anyukád félév alatt nem vette észre, hogy szakítottatok, akkor 2 lehetőség van: 1. Nem ismerte a fiút, mert nem nagyon lehetett hozzátok járni - tehát, tök mindegy, ez a fiú sem fog hozzátok járni. 2. - Teljesen érdektelen ez ügyben, tehát az sem fogja érdekelni, hogy most egy kis darabig más a párod.
De azt én sem értem, hogy miért nem lehetett elmondani. Gondolom azért kicsit bánkódtál miatta, és ha azt sem veszi észre, akkor felmerül bennem a gyanú, hogy nálatok valami nagyon nincs rendben.
Mit kell ezen beadagolni?
Nem azt készülsz elmondani, hogy drogos vagy és teherbe estél :)
Fél éve szakítottatok és nem mondtad el? Jó kapcsolatotok lehet. Nekem ez lenne a sok, hogy fél éve történt valami a gyerekemmel és nem tudok róla. Nálunk ez elképzelhetetlen lenne.
Ne agyalj ezen, mond el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!