Az anyámmal majdnem egyszerre lesz gyerekünk. Ezt hogy mondjam meg neki? Nektek mi lenne a reakciótok? Számomra ez nagyon furcsa
Örülök anya boldogságának, több sikertelen házasság és kapcsolat után megtalálta azt a férfit, aki mellett lenyugodott. Tegnap bejelentették, hogy babájuk lesz...
Ez jó hír, mert a mostohaapámnál nem sok türelmesebb és jobb embert ismerek, anyának is jót fog tenni az újbóli babázás.
Viszont én 24.-én reggel teszteltem és az összes pozitív lett, hétfőn megyek az orvosomhoz.
Boldog vagyok annak ellenére, hogy nem tervezett baba, de közben olyan furcsa is ez a szituáció, hiszen pár hónap korkülönbség lesz közöttük.
Szerintem ez nem tragédia.
Én nagynénémmel jártam így, ő sokáig nem esett teherbe, és egyszerre voltunk pocakosok.
Kétszer.
Valahol vicces, hogy ő jön, mosolyogva, hogy képzeld, kisbabám lesz, én meg vissza: nekem is!
Másodjára csak összenéztünk....
A lányaink imádják egymást, szinte unokatesói kapcsolatban vannak, a picik egy évesek, ők még nem haverkodnak...
Figyelj.
Nem szokványos, de előfordul.
Az én családomban olyan esett meg, hogy anyukám előbb lett terhes a legidősebb gyerekével, mint a nagymamám a legfiatalabb gyerekével. Így a bátyám konkrétan idősebb, mint a saját nagybátyja.
Furcsa, de meg lehet szokni. :)
Hát ez csak akkor fura tényleg, ha nem egy független, felnőtt nő vagy. Kicsit késői gyerek anyukádnál, te meg gondolom abban a korban vagy, amikor már normális az ilyesmi, nyilván anyukád se gondolja, hogy a tesó miatt te majd vársz 45 éves korodig.
Azért a nagy bejelentéssel várd meg, hogy biztos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!