Tényleg ennyire furcsa, hogy így megbízom az apukámban?
azt mondja egy szólás...ha el akarsz veszteni egy barátot, adj neki kölcsön...
vagy...ha akarsz egy haragost, akkor adj kölcsön...
szóval, bármilyen is apukád, ha pénzt bíztál rá, és azt ilyen alaposan gondozza, akkor le a kalapot előtte.
pláne akkor, ha sosem hozza szóba, csak ha te kérdezed esetleg...
nem furcsa, hanem merész..mert a szülő is emberből van...tudom, én is az vagyok, ráadásul pasi..
jó fej az apukád...nem kell feltétlenül nyalni-falni egymást ahhoz, hogy meglásd rejtett erényeit is..
Elsőre furcsának hat. De te ismered apukádat, vele nőttél fel, szerintem elég jó belátásod van azzal kapcsolatban, hogy mennyire megbízható.
Az egy plusz ha valakit kedvelsz is amellett, hogy megbízol benne, de önmagában nincs összefüggés.
A fogorvosom sem kedvelem, ennek ellenére megbízok benne, mert tudom, hogy jó munkát végez, még ha emellett egy kicsit bunkó is.
Már miért lenne furcsa? Egyetlen ember van a világon, akiben bármikor, maradéktalanul megbízom, és az az apukám - mondjuk nekünk mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk.
De én ezt egyáltalán nem találom furcsának.
30/N
A szüleimben maradéktalanul megbízom, ahogy a két nővéremben is. Bármikor rájuk bíznám a pénzemet, életemet, gyerekemet.
Bár tény, hogy nekünk mindig nagyon jó kapcsolatunk volt és nagyon közel állunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!