Mit tegyek? A lányom furcsa dolgokat kiabál álmában?
Mindig zárt ajtóknál alszik,de pár nappal ezelőtt,és tegnap este is nyitva maradt az ajtaja,hangosan kiabált olyan dolgokat,hogy
" Ne már"
"Nem akarom,hagyj békén!"
"Sose fogja megtudni mennyire szeretem"
Konkretan álltam az ajtaja előtt mozdulatlanul,aztán még sírni is elkezdett,felebresztettem,hogy van-e valami baj,vagy valami amit elakar mondani,de semmi. Aggódnom kellene? Mit tegyek? Leüljek vele beszélgetni?
Hát beszélgetni amúgy is szoktatok onnan nem sejtesz esetleg egy viszonzatlan szerelmet?
Még jó ötletnek tűnik, hogy az ofővel beszélj, bent hogy viselkedik a lányod, nem lát-e problémát, nem-e feszült, zárkózott bent.
Mióta tart ez? Ha csak 1-2x fordult vele elő, akkor felesleges foglalkozni ezzel. (lehet egy film, könyv, rossz álom, bármi hatása)
Ha továbbra is előfordul, akkor meg kell beszélni.
Én meg mióta elolvastam egy Stephen King könyvet, évekig nem mertem egyedül otthon bemenni a fürdőbe.
Na und?
Kérdező, te valszeg attól félsz, hogy szexuálisan bántalmazták a lányod. Erre minimális az esély, és a rossz álom is kevés erre. Én sokszor álmodtam nagyon rosszakat, és SOHA SENKI nem bántott.
AZért figyelj, és beszélgess vele, hogy bízhat benned, bármi is történt, történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!