Egy furcsa kérdéssel fordulnék hozzátok amelyben az anyukamrol lenne szó. Vajon mi ütött belé? A többit lent láthatjátok.
szia! feltételezem akkor, hogy most érettségizel. velem is hasonló a helyzet, szeretnének már elpaterolni itthonról.
én már néztem melót szövetkezetnél, de jeleztem, hogy csak július 20.tól tudok menni. sajnos csak egy gyárról van szó, de jobb mint a semmi.
szóval javaslom hogy kezdj el te is keresgélni valamit, és ahogy vége az érettséginek menj el dolgozni. tegyél félre , gyűjtögess. és ha tényleg úgy érzed, hogy nem jó otthon akkor dobbants. itt a környéken akár már 25ezerért lehet bérelni szobát+6-10ezer a rezsi.
szóval főleg ha a barátod is dolgozik, akkor kezdetnek egy ilyen is megtenné.
én is gondolom, hogy nem lesz egy álom még lakótársakkal lakni stb, de mivel nincs jelenleg más megoldás az lesz.
egyébként el tudom képzelni, hogyha elkezdenél dolgozni és látnák hogy önállósodsz, akkor nem sürgetnék hogy állj a saját lábadra. az is lehet, hogy zavarja hogy sok időt töltesz a barátoddal
Amit írtál, abból nekem az jön le, hogy anyud nem bánná, ha önállósodnál és elhúznál hazulról.
Azért rákérdezek lány vagy, vagy homoszexuális srác (nick név miatt), utóbbi esetben ez normális szülőtől is jobban érthető.
Szia Drága! :)
Remélem egy kicsit vigsztalni fog amit most írok! én is hasonló cipőben járok tudom miről beszélsz. Csak nálunk annyi a különbség h anyu még ugráltat is és nem csak paraszt velem. Szerintem a legjobb megoldás ha nem szólsz semmit kicsit játszod a süketet bológatsz de aztán úgy csinálod ahogy te szeretnéd. Nálam legalábbis ez bejött utánna meg azt dünnyüg a hátam mögött amit akar. (De pl nálunk olyan is előfordult nem is egyszer h anyukám burkoltan közölte velem h olyan vagyok mint a sarkon dolgozó nők, mert az ő értékeihez képest túl rövid szoknyát vagy nadrágot vettem fel)
Ne aggódj minden rendbe fog jönni :) Csak legyél erős :)
Apád azért védi anyádat, mert ő se bánná ha elhúznál otthonról. Semmi gondjuk nem lenne Veled, ha tőlük külön, saját pénzedből élnél, hátha még időnként egy kis ajándékkal is meglepnéd őket.
Tudod aki gyárban három műszakban dolgozik, annak nem túl szép az élet, az ilyen megkeményíti a lelket. Még családjához sem tud olyan nemes lelkűen viszonyulni az aki kevés pénzből nélkülözve él, mint az aki kicsit jobb módúan.
Szia!
Én esetem hasonlít a tiedre, mégis totàl ellentéte.
18 vagyok, én viszont el akarok költözni a baràtomhoz, a szüleim viszont nem engedik, mondvàn hogy gyerek vagyok. És engem ezért kritizàlnak itthon, folyton parancsolgatnak, vagy gúnyolnak, hogy ők nem ilyen erkölcsű lànyt neveltek, aki 18 évesen a pasijàhoz költözik. Pedig olyan vagyok mint te, nem iszok, nem bulizok, nem cigizek stb...
Szóval ha benne vagy, cserélhetünk szülőket ;)
Régi kérdés, de hátha olvassátok. A szülők boldogtalanok. A lányuk meg éli az életét, pasizik, boldog.
Irigyek rád. Amiért eljársz azért csesztetnek, hogy akkor költözz is oda.
Rajtad vezetik le a feszültséget. Anyád irigy rád. Megkeseredett. Neki már nem lesz ilyen szerelmi viszonya. Ezért zavarja. Aki boldog, az nem bánt másokat. Én elköltöztem volna és nem mentem volna látogatóba sem.
Azóta mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!