Azok a nok akik az anyukkal egyszerre voltak terhesek nem ereztek cikinek a dolgot?
Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert ma beszeltem az egyik ismerosommel aki azt mondta hogy olyan gaz hogy az anya akkor szult amikor o. Volt valaki ilyen helyzetben konkretan miert erezheti igy?2014. szept. 19. 19:58
1/5 anonim válasza:
aki szerint ez "gáz", annak még nem való gyerek
2/5 anonim válasza:
Önmagában azt, hogy az anyámmal egyszerre vagyok terhes, nem éreztem gáznak, sőt, még büszke is voltam rá, hogy milyen fiatal az édesanyám. Igaz, én 18 évesen estem lettem terhes, anyukám akkor volt 35. Amitől jobban aggódtam, az a köztem és a testvérem közötti korkülönbség, illetve hogy az öcsém gyakorlatilag az én gyerekemmel lesz egyidős. De felesleges volt a félelmem, ma már én vagyok 35 éves, és van egy 17 éves lányom és egy 17 éves öcsém, aki tudja hogy mindig mindenben számíthat rám az életben. Na és? Nincs ebben semmi!
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem az Örömapa 2 tetszett:DD
4/5 anonim válasza:
Ma már ez nem újdonság. Azt hiszi az anya, hogy a szüléstől megfiatalodik.
Az ismerősödnek adok igazat.
5/5 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Barátnőd követi anyját aki fiatalon szülte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!