Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanulhat-e tovább férj és...

Tanulhat-e tovább férj és feleség egyszerre?

Figyelt kérdés
Míg itthon voltam a kisfiammmal,a férjem màsoddiplomàra jàrt.Màr egy éve visszamentem dolgozni,s a főnököm szeptembertől küldene màsoddiplomàra.A férjem közölte,hogy akkor ő is tanulna mèg.Mikor tanult minden feladat ràm hàrult,de itthon voltam.Fèlek,hogy most sok lenne,csalàd,munka,hàztartàs,tanulàs.Leginkàbb a kisfiunktól nem akarom elvenni az időt.A férjem ígérget,hogy most majd hàzimunkàban,mindenben segít.Reméltem,hogy havi két szombaton ő lesz a gyerekkel,de anyukàmat kell majd megkérnem,aki imàdja az unokàjàt,de 70 éves,nem akarom terhelni.Szóval attól félek komoly konfliktusaink lesznek a pàrommal,nem fog zökkenőmentesen menni,ha mindketten tanulunk.
2014. júl. 20. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem fogjátok bírni. De ha a férjednek már megvan a másoddiplomája, akkor miért nem csináljátok úgy, hogy most te jössz, és ha végeztél, utána menjen ő, hogy valaki mindig legyen, akinek jut ideje a gyerekre, háztartásra is.
2014. júl. 20. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha mész szeptembertől ha nem, ezt meg kell beszélned a férjeddel. A leírtak alapján te az otthoni teendőkből sokkal nagyobb részt vállalsz. Bár nem nagyon értem a férjed logikáját, hogy eddig ő tanult, most miért ne lehetne "cserélni".

A férjed hozzáállásával elég nagy gond van.

2014. júl. 20. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is sok feladat harul rad, o megcsinalta a 2.diplomat, szerintem mostmar ha szukseges, mar pedig az, akkor illene mashogy hozzaallni. Tenyleg tobbet atvallalni, ahogy te akkor tetted, amikor o tanult. Szerintem tegyel meg egy probat, hatha.. De a tolerancia legkisebb szikraja sem latszik a reszerol.
2014. júl. 20. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Most rajtad lenne a sor, te már segítettél neki.

Ne ess abba a hibába, hogy a saját életed hátra sorolod, mert meg fogod bánni.

2014. júl. 20. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogjátok bírni! De nem is értem a férjed, ez olyan hogyha te tanulsz, akkor már csakazért Ő is?!

Most neki kéne segíteni és támogatni téged. Gondolom levelezős képzésre mennétek, a kisfiúval mi lenne otthon? Konzultációk, vizsgaidőszakok... A képzések ezen része teljes embert igényel.

2014. júl. 20. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam újra átbeszélni vele,hajthatatlan.Nem érti,miért kellene most neki áldozatot hoznia.
2014. aug. 10. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!