Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jól lehet lakni...

Szerintetek jól lehet lakni 500 Ft-ból 5 napig?

Figyelt kérdés

5:30-kor kelek, hogy beérjek a suliba, általában 3-ra vagy 4-re érek haza.

Otthonról nem vihetek kaját, mert anyám csak a tesómnak hoz zsemlét, hiába kértem, hozzon nekem is, azt mondta nem fog többet íratni(falun élünk, itt fel kell íratni, ha többet akarsz). A tesóm napi szinten 6 zsemlét visz suliba, én meg lakjak jól 500 Ft-ból, ami rendszerint keddre vagy szerdára már el is fogy, és anyám meg kiabál velem, hogy ő nem fog több pénzt adni, mit képzelek magamról stb.

Igen, a tesómat imádja, én meg le vagyok szarva, mert én apámra hasonlítok, akivel megromlott a viszonyuk. Ő külföldön dolgozik, nem tudok hozzá költözni.

2016. jan. 5. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Jobban vagy már?

2016. jan. 7. 14:31
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor a legtöbb másnapra olyan száraz, hogy meg lehet fulladni tőle?"

Zacskoba kell tenni... Szerinted masok hogy oldjak meg akik nem esznek meg egy egesz kenyeret egy nap ?

2016. jan. 7. 15:02
 63/64 anonim ***** válasza:
25%

Ott a pont nálad utolsó.:-)

Szerintem a kaját nem ebből kell megoldania,tizenéves kis csitri lehet,aki több zsebpénzt szeretne,de édesanyja ezt nem tudja megoldani.Sajnos a legtöbb (tisztelet a kiv.-nek) a legújabb iPhone-t,a legmárkásabb ruhát akarja,eszük meg annyi,mint egy szabadnapos hintalónak.Egyszerűen nem értik meg,hogy egy nagyon nyomorult világban élünk,ahol nem a márka a legfontosabb,hanem az,hogy legalább cipő legyen a lábán.

Igazam van ugye,kedves kérdező?!

2016. jan. 7. 15:12
 64/64 anonim ***** válasza:
2016. jan. 19. 18:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!