Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jól lehet lakni...

Szerintetek jól lehet lakni 500 Ft-ból 5 napig?

Figyelt kérdés

5:30-kor kelek, hogy beérjek a suliba, általában 3-ra vagy 4-re érek haza.

Otthonról nem vihetek kaját, mert anyám csak a tesómnak hoz zsemlét, hiába kértem, hozzon nekem is, azt mondta nem fog többet íratni(falun élünk, itt fel kell íratni, ha többet akarsz). A tesóm napi szinten 6 zsemlét visz suliba, én meg lakjak jól 500 Ft-ból, ami rendszerint keddre vagy szerdára már el is fogy, és anyám meg kiabál velem, hogy ő nem fog több pénzt adni, mit képzelek magamról stb.

Igen, a tesómat imádja, én meg le vagyok szarva, mert én apámra hasonlítok, akivel megromlott a viszonyuk. Ő külföldön dolgozik, nem tudok hozzá költözni.

2016. jan. 5. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
88%

Marie Antoinette ugye azt valaszolta naivan arra, hogy a nep lazad mert nincs kenyere, hogy ha nincs kenyeruk, hat egyenek kalacsot.

En meg azt mondom, ha nem kapsz elvinni zsomlet, hat vigyel el kenyeret...

2016. jan. 5. 16:01
 42/64 anonim ***** válasza:
82%
A főtt étel lehet megoldás, viszont ha pl. zsíros pörkölt van otthon, akkor azt az iskolában melegítés nélkül megenni, hát... nem túl jó. Bár még mindig jobb, mint a semmi, ha éhes valaki.
2016. jan. 5. 16:01
 43/64 anonim ***** válasza:
43%

1. A NAPI 100 ft csak délelötttre nem annyira kevés.

2. Otthon mindig van fött étel, tehát a kérdezönek VAN MIT ennie, nem éhezik.

3. Ha a kérdezö saját bevallása szerint "Én 170 cm vagyok meg 58 kg", akkor közel sem lehet ráfogni, hogy nem kap rendesen enni, mert a súlya normális.

A BMI szerint minden optimális vele:

BMI = 20.07 kg/m2

Testsúlya jelenleg az egészséges tartományba esik.

Az ideális testsúlytartománya 46.3 - 69.0 kg között van.

Ön remek formában van! Táplálkozzon egészségesen és kiegyensúlyozottan, valamint mozogjon rendszeresen, hogy később is megtartsa jelenlegi testsúlyát és megőrizze egészségét.

2016. jan. 5. 16:18
 44/64 anonim ***** válasza:
72%

Tegye fel a kezét, aki 15 évesen mondjuk az iskolában a 10 perces szünetben sertéspörköltöt vagy paprikás krumplit evett a folyosón!!

Nem tudom a kérdező amúgy hány éves, de gondolom még kiskorú.

2016. jan. 5. 16:43
 45/64 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez a kérdés sántít. Nem hiszem, hogy van olyan háztartás, ahonnan az ember nem tud vinni magának egy falat ennivalót sem. Csinálj magadnak szendvicset kenyérből. Vagy ha tényleg csak a zsemle a gond, akkor vegyél az 500 Ft-ból zsemlét magadnak és csináld meg abból otthon a szendvicset.

Vagy legyél kreatív, és csinálj magadnak egy adag zabkását.

Azt teljesen megértem, ha anyukád nem tud több pénzt adni. Egyedül nevel kettőtöket, ha csak ti ketten elvinnétek heti egy ezrest, az azt jelenti, hogy 10 ezer ment el csak tízóraira. Az sok. Nekem anno a szüleim egyáltalán nem adtak, azt mondták, hogy keljek fel annyival előbb és csináljam meg a szendvicsem. Igazuk volt. Ennyit te is megtehetsz. Kelj fel 5:20-kor és kész. (Ne mondd, hogy korán van, én is akkor kelek, csak éppen 3-kor még messze nem érem haza :D ).

2016. jan. 5. 16:44
 46/64 anonim ***** válasza:
81%
Ha az anya annyira nem tud pénzt adni, akkor miért nem akar a másiknak is hozni 3 db zsömlét ha az egyiknek hoz 6-ot?
2016. jan. 5. 16:45
 47/64 anonim ***** válasza:
28%
De egy bundás kenyeret sem művészet sütnöd például.Csak könnyebb most itt anyudat piszkálni, pedig szerintem nem az ételt sajnálja ő, egyszerűen nem tud több pénzt adni.
2016. jan. 5. 16:47
 48/64 anonim ***** válasza:
89%
igen nem tud, mert kell napi 500 a másik gyerekére.... hol itt az igazságosság? Ha az anyja akarna neki kaját adni akkor megfelezné a zsömléket vagy ő maga szedne neki a főtt ételből.
2016. jan. 5. 16:50
 49/64 anonim ***** válasza:
71%
Akik itt a pénzen rugóznak, az nektek kimaradt, hogy a másik gyerek napi(!) 6 zsömlét kap csak tízóraira? A kérdezőnek meg egyet sem hajlandó venni az anyja? Aki szerint ez normális, meg a kérdezőt fikázza, az tegyen egy szívességet mindenkinek és ne szaporodjon.
2016. jan. 5. 16:54
 50/64 anonim ***** válasza:
28%
Mi az,hogy ő maga szedne neki?Hát annyira gyámoltalan nem lehet,hogy szedni ne tudjon magának.A lányom 6 éves,képzeljétek képes a mikróba betenni pl. a tejet megmelegedni.Nem hiszem hogy a kérdező 6 éves lenne!
2016. jan. 5. 17:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!