Szerintetek jól lehet lakni 500 Ft-ból 5 napig?
5:30-kor kelek, hogy beérjek a suliba, általában 3-ra vagy 4-re érek haza.
Otthonról nem vihetek kaját, mert anyám csak a tesómnak hoz zsemlét, hiába kértem, hozzon nekem is, azt mondta nem fog többet íratni(falun élünk, itt fel kell íratni, ha többet akarsz). A tesóm napi szinten 6 zsemlét visz suliba, én meg lakjak jól 500 Ft-ból, ami rendszerint keddre vagy szerdára már el is fogy, és anyám meg kiabál velem, hogy ő nem fog több pénzt adni, mit képzelek magamról stb.
Igen, a tesómat imádja, én meg le vagyok szarva, mert én apámra hasonlítok, akivel megromlott a viszonyuk. Ő külföldön dolgozik, nem tudok hozzá költözni.
25: Amúgy meg nem azt írta, hogy szegények, hanem azt, hogy a testvérének hoz az anyja zsömlét, neki meg nem, és nem is ad 500 ft-nál több pénzt.
Miért ne lehetne internetjük? Hol az összefüggés a kérdés meg az internet között? Nem azt írta, hogy nem telne többre, hanem hogy nem kap....
Értelmezd is, amit ovlasol.
Na majd még a végén kikiáltják itt az év anyukájának mert nagy kegyesen ad 500Ft-ot a gyerekének, ami mint kiderül elég egy olcsó kitudjamibőlkészült májasra, meg egy kiló kenyérre.
27es, van némi különbség aközött, hogy néha nem eszik valaki, meg aközött, hogy rendszeresen. Egyébként is jóval fontosabb lenne, hogy normálisan reggelizzen, minthogy vacsorára bezabáljon.
Kérdező, miért nem mész koliba? Nem kéne ilyen korán kelned, és ott a menzán tudsz enni. Nem a legjobb kaja az tény, de azért fölnőtt már rajta pár gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!