Szerintetek jól lehet lakni 500 Ft-ból 5 napig?
5:30-kor kelek, hogy beérjek a suliba, általában 3-ra vagy 4-re érek haza.
Otthonról nem vihetek kaját, mert anyám csak a tesómnak hoz zsemlét, hiába kértem, hozzon nekem is, azt mondta nem fog többet íratni(falun élünk, itt fel kell íratni, ha többet akarsz). A tesóm napi szinten 6 zsemlét visz suliba, én meg lakjak jól 500 Ft-ból, ami rendszerint keddre vagy szerdára már el is fogy, és anyám meg kiabál velem, hogy ő nem fog több pénzt adni, mit képzelek magamról stb.
Igen, a tesómat imádja, én meg le vagyok szarva, mert én apámra hasonlítok, akivel megromlott a viszonyuk. Ő külföldön dolgozik, nem tudok hozzá költözni.
Szerintem nem a pénz miatt nem vesz neki, hanem valami más áll a háttérben. Pl. gyerek beszólt anyuka főztjére, erre anyuka berágott és közölte, hogy akkor oldja meg magának.
Nálunk a tesóm így járt. Hamar megtanulta, hogy hol lakik a magyarok istene :D
Szerintem meg az az igazság, hogy azért nem szereti amit ő is leírt. Az apja miatt.
Nálunk is ez volt. Az én apámtól elvált anyám, gyűlölte, emiatt engem is. Soha nem tettem semmi rosszat, de engem valahogy mindig "idegenként" kezelt.
A második férjétől akivel azóta is van született az öcsém, őt meg a végletekig elkényeztették, a mai napig ő a kis kedvenc, engem meg kb 19 évesen kb kiraktak otthonról, hogy takarodjak dolgozni, mert nem etetnek engem mert felnőtt ember vagyok, az öcsém meg 26 éves koráig tanult, és eltartották, mindent megvettek neki stb.
Sajnos vannak ilyen szülők....
És itt is ez állhat a háttérben, de elég szomorú, hogy az anya még 2 db zsömlét is sajnál a lányától, a másiknak meg vesz 6-ot.
És tényleg, gondoljátok, ha 2 zsemlét nem vesz neki, akkor elnézi, hogy hordja a főtt ételt meg a felvágottat meg minden mást el otthonról?
Szomorú, hogy ilyen szülők vannak.
47N
Nincsen mobilinternetem, beteg vagyok, itthon vagyok.
Szerintetek egy hétig kellene ennem egy kenyeret? Mikor a legtöbb másnapra olyan száraz, hogy meg lehet fulladni tőle?
Hát ez az, ez igaz, nem vagyok én sem finnyás, de a legtöbb mai kenyér másnaposan már szinte ehetetlen, főleg összerakva szendvicsnek fojtós.
Legközelebb, ha megint nem hoz anyád neked zsömlét, akkor mondd meg neki, hogy nem kell adni 500 ft-ot de vegyen neked is zsemlét szendvicsnek.
Ha nem hajlandó rá, akkor mondd meg neki a szemében, hogy rendben, akkor szólni fogsz az osztályfőnöködnek vagy egy közös ismerős felnőttnek, hogy segítsenek neked megoldást találni, mert nem tudsz az iskolában éhesen koncentrálni. Hátha megijed, és észbe kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!