Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jól lehet lakni...

Szerintetek jól lehet lakni 500 Ft-ból 5 napig?

Figyelt kérdés

5:30-kor kelek, hogy beérjek a suliba, általában 3-ra vagy 4-re érek haza.

Otthonról nem vihetek kaját, mert anyám csak a tesómnak hoz zsemlét, hiába kértem, hozzon nekem is, azt mondta nem fog többet íratni(falun élünk, itt fel kell íratni, ha többet akarsz). A tesóm napi szinten 6 zsemlét visz suliba, én meg lakjak jól 500 Ft-ból, ami rendszerint keddre vagy szerdára már el is fogy, és anyám meg kiabál velem, hogy ő nem fog több pénzt adni, mit képzelek magamról stb.

Igen, a tesómat imádja, én meg le vagyok szarva, mert én apámra hasonlítok, akivel megromlott a viszonyuk. Ő külföldön dolgozik, nem tudok hozzá költözni.

2016. jan. 5. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
86%
Mondd meg anyádnak, hogy feljelented a gyermekvédelmiseknek vagy elmondod mindenkinek, hogy még enni se akar neked adni.
2016. jan. 5. 14:25
 12/64 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem kéred el tesódtól az egyik zsömlét? Nem hiszem el, hogy 6 zsömlét megeszik naponta. Különben tuti van vagy 100 kiló. z meg csak föltűnne a suliban, hogy az egyik gyerek kb gurul, a másik meg csont és bőr.
2016. jan. 5. 14:27
 13/64 anonim ***** válasza:
96%
Csatlakozom azokhoz akik azt javasolták, hogy vigyél otthonról kaját. Mivel elmondásod szerint szinte mindig van főtt kaja, fogod magad szépen és egy műanyag dobozkába teszel egy adagot, amit másnap ebédre elfogyasztasz. Nem hiszem, hogy ezt Anyukád rosszallóan nézné, vagy nem engedné. Ha pedig ebből problémát csinál akkor beszélj valakivel. Lehet, hogy zsebpénzt nem köteles adni neked, de éheztetni nem éheztethet. Szóval csak pakolj el magadnak másnapra, és azt az 500 ft-ot pedig őrizd meg azokra a napokra amikor nem főz.
2016. jan. 5. 14:27
 14/64 A kérdező kommentje:

Igen, a tesóm 100 kg valóban, de magas is és jól oszlik el rajta így nem látszik, hogy annyi lenne. Amúgy 186 centi.

Én 170 cm vagyok meg 58 kg, anyám meg a nagymamám szerint is nagydarab...

2016. jan. 5. 14:32
 15/64 anonim ***** válasza:
96%
A kérdés nem jól van feltéve! Nem kell jól laknod 500 forintból 5 napig, csak a tízóraidat kell megoldani. Otthon ha hazamész van főtt étel, tehát azt ehetsz. A tízóraira valót meg megveheted előtte való nap amikor jössz haza a suliból. Vagy menj el a boltba amikor hazajöttél a suliból és írasd el a zsemlét!
2016. jan. 5. 14:37
 16/64 anonim ***** válasza:
50%
Oh, hadd találjam ki! Tesód fiú, te meg szerencsétlenségedre lánynak születtél egy hímsoviniszta családban. Hát akkor nem marad más mit fogad összeszorítva tűrsz, tanulsz mint állat, és az első alkalommal lelépsz onnan a francba.
2016. jan. 5. 14:37
 17/64 anonim ***** válasza:
84%
A tesód kibírha ha egy nap csak 5 zsemlét eszik. A hatodikat vidd el te. Mond meg neki hogy gondoljon bele a te helyzetedbe. Vagy cseréljetek egy hétre úgy hogy anUkád nem tudja. És 500 ft kb 2 napra elég.
2016. jan. 5. 14:43
 18/64 anonim ***** válasza:
73%
Otthon nincs semmi kaja amit ehetnel?
2016. jan. 5. 14:44
 19/64 anonim ***** válasza:
92%
Én így nőttem fel, 1 hétre kaptam 50 forintot, akkor a suli büféjében volt 20 forint egy zsömle, benne némi margarin és egy pici párizsi. Tőlem is elvárták, hogy osszam be egy hétig. Így az maradt, hogy reggel a boltban vettem 1 zsemlét, és két részletben ettem meg azt. Mire hazaértem, ha volt kaja, ettem, ha nem volt, akkor kenyér mindig volt otthon. Ez nem kívánom senkinek. De pia volt, cigi mindig volt, tesómnak heti 300 forint. Most ne úgy nézzétek, hogy kis összegek, hanem hogy abban az időben mekkora összeg volt...
2016. jan. 5. 14:46
 20/64 anonim ***** válasza:
66%

Hagyjátok már! Ha leszáll a vonatról, buszról abban a városban, ahol a suli van, egész biztosan minimum 3 olyan boltot, üzletet talál, ahova belép és tud venni zsömlét, kiflit, akármit...

... itt most jól elszórakozunk, jobb ötlete nem volt, hát ezt a kérdést tette fel!

2016. jan. 5. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!