Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jól lehet lakni...

Szerintetek jól lehet lakni 500 Ft-ból 5 napig?

Figyelt kérdés

5:30-kor kelek, hogy beérjek a suliba, általában 3-ra vagy 4-re érek haza.

Otthonról nem vihetek kaját, mert anyám csak a tesómnak hoz zsemlét, hiába kértem, hozzon nekem is, azt mondta nem fog többet íratni(falun élünk, itt fel kell íratni, ha többet akarsz). A tesóm napi szinten 6 zsemlét visz suliba, én meg lakjak jól 500 Ft-ból, ami rendszerint keddre vagy szerdára már el is fogy, és anyám meg kiabál velem, hogy ő nem fog több pénzt adni, mit képzelek magamról stb.

Igen, a tesómat imádja, én meg le vagyok szarva, mert én apámra hasonlítok, akivel megromlott a viszonyuk. Ő külföldön dolgozik, nem tudok hozzá költözni.

2016. jan. 5. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
38%

12# Ne gondolod, hogy a 6 zsemlétől valaki 100kg lesz...semmi az a 6 zsemle egy nap...Kétszerre meg eszem én is. Most 3-at meg pár óra múlva hármat... és akkor délelőtt még nem is ettem.

Simán meg eszek én is annyit pl: munkában.

185cm vagyok és 68kg. Szóval ettől nem lesz 100kg-os valaki.

2016. jan. 5. 14:51
 22/64 anonim ***** válasza:
80%
hát ez szomorú történet... a kérdésre válaszolva pedig nem, nem lehet jól lakni 500 ft-ból 5 napig, nekem egy reggelim többe kerül, mint 500..
2016. jan. 5. 14:52
 23/64 anonim ***** válasza:
63%
De a gyerek azt a 6 zsömlét csak délelőtt eszi, írta a kérdező, hogy otthon már van főtt kaja. Ha csak nem sportol aktívan, ezt rengeteg fölösleges szénhidrátot nem használja fel, hanem szépen lerakódik. De ha meg sportoló, akkor inkább fehérjét enne, nem szénhidrátot.
2016. jan. 5. 14:55
 24/64 anonim ***** válasza:
67%

azoknak akik azon vannak felakadva hogy miért nem boltban vesz kaját: sehol nem írta hogy nem vesz... hanem azt hogy van heti 5 napra 500 forintja, vagyis napi 100. ami nagyon kevés egy fejlődő szervezetnek.

Kérdező, nincs olyan barátod aki ott lakik a városban ahol tanultok? Ő vehetne neked reggelente 2 zsömlét meg két szelet olcsó felvágottat.

2016. jan. 5. 15:06
 25/64 anonim ***** válasza:
36%

Nekem ez picit sántít...

Interneted most honnan van?

2016. jan. 5. 15:09
 26/64 anonim ***** válasza:
47%

"nincs időm" "nem bírok felkelni" "nem esik bolt útba"... bla-bla, kifogás az van!

"Ő vehetne neked reggelente 2 zsömlét meg két szelet olcsó felvágottat."

2 zsömle és a bele való felvágott ~50 Ft.

Igaz, nem tk, hanem vizes.

2016. jan. 5. 15:11
 27/64 anonim ***** válasza:
32%
Azért annyira nem kell itt sajnálni a kérdezőt! Az én gyerekeimmel pl. gyakran előfordul, hogy későn kelnek, nem reggeliznek, sok órájuk van, sokat kell a suliban jönni-menni egyik teremből a másikba és nem esznek ezért egész délelőtt. Esznek, amikor hazajöttek. Ennyi. Nem igazán egészséges, de előfordul. A kérdező is ehet otthon, ha már hazament.
2016. jan. 5. 15:11
 28/64 anonim ***** válasza:
37%
Mert ha net van otthon, kajára pláne kéne legyen.Ha pedig otthon van főtt étel, miért nem csomagolsz be abból?Vagy legalábbis vigyél kenyeret otthonról, megvajazod ha másnem.Nem egy fejedelmi étel,de a semmitől több.Nem írtad, hogy hány éves vagy.
2016. jan. 5. 15:12
 29/64 anonim ***** válasza:
83%

Úgy mondjátok, hogy miért nem vesz magának bla bla...

Jah, 500 ft-ból nagyon jól lehet lakni 5 napig, még ha csak reggeli is.

Jártok ti boltba?

Egy péksütemény 200 ft. Egy ásványvíz 100.

Ez 300 ft/nap minimum.

Vagy üres zsemlét egyen minden egyes nap? Mert felénk, kb 20-25 ft a zsömle, mert ha csak napi 3 zsömlét vesz semmit hozzá, se innivaló, se belevaló felvágott akármi, már az üres zsemle is 400 ft, akkor marad 100 ft-ja minden másra??

Ez aztán a felelős gyereknevelés....És a szomorú, hogy nem kamu többnyire az ilyen, mert én is találkoztam már ilyenekkel életemben.

2016. jan. 5. 15:32
 30/64 anonim ***** válasza:
57%
27-es vagyok: De, csomagolok. Írtam, hogy gyakran annyit jönnek mennek,hogy nincs idejük megenni, mert vége van a szünetnek!
2016. jan. 5. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!