Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell egy kocsikázásból...

Miért kell egy kocsikázásból ekkora ügyet csinálni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel mostanában egyre többet beszélgetek, bulikban is összefutottunk párszor.

Ma mondta, hogy karácsonyra megkapja az új kocsiját és ha van kedvem, akkor utána elmehetnék vele kocsikázni egy kicsit. Elmeséltem anyának, mert teljesen izgatott lettem, ő pedig úgy viselkedett, mintha azt mondtam volna, hogy bankot rabolni megyünk. Kiakadt, de nem tudom, hogy miért.

A srácnak több, mint egy éve van jogsija és jól vezet, ültem már mellette.

2015. dec. 22. 23:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Miért félt anyukád:

1. Nem ismeri a srácot.

2. Igazán még te sem ismered a srácot. ("van egy srác, akivel egyre többet beszlek, bulikban is összefutottunk párszor")

3. 1 év vezetés (gondolom nem napi szinten) még messze nem rutin.

4. A kocsikázás alatt tényleg nem mindig csak kocsikázást kell érteni. Persze nem minden esetben, de ha hozzáadjuk, hogy anyukád nem ismeri a srácot, szerintem joggal aggódik.

Egyébként hány éves vagy?

2015. dec. 23. 12:19
 32/36 anonim ***** válasza:
Le akarsz feküdni vele vagy nem?
2015. dec. 23. 13:29
 33/36 anonim ***** válasza:
89%

#31es vagyok

Először is köszike a lepontozást, még mindig a 0%ra hajtok :D

Másodszor... 1 éve van a srácnak jogsija... hát nagyon büszke lehet, hogy nem balesetezett... 1 év az semmi. Nagyon semmi. Nekem két éve volt meg, mikor egy kamionról lehúzó kődarab betörte a szélvédőm.

Anyumnak 30 valahány éve van jogsija, mikor tavaly belehajtott egy kamionba, mert az keresztbe állt az úton. 1 éve.. haha :D Persze, akkor már tuti nem lesz balesete :D Naiv liba.

2015. dec. 23. 14:16
 34/36 anonim ***** válasza:
87%

34# azért pontoznak le mindenkit aki kb kimondja az igazságot, még ha az néha szélsőséges, mert ez fáj nekik.

ide elég sok gyerek jár, akik meg sokkal érettebbnek és okosabbnak hiszik magukat annál, mint aki leírja a lehetséges gondokat.

nem olyan rég egy emberke leírta, hogy az sem normális ha valaki a gyikről szerzett tapasztalatok alapján él :D

elég nagy igazság amúgy...:"D

2015. dec. 23. 14:32
 35/36 anonim ***** válasza:
39%

Atyaúristen mennyi gyökér van itt (is).

Mindig elszomorodok, ha emberek közé kell mennem :(

2015. dec. 23. 15:45
 36/36 anonim ***** válasza:
#35 akkor maradj otthon, és lehetőleg a netkábelt is húzd ki :)
2015. dec. 23. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!