Miért kell egy kocsikázásból ekkora ügyet csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel mostanában egyre többet beszélgetek, bulikban is összefutottunk párszor.
Ma mondta, hogy karácsonyra megkapja az új kocsiját és ha van kedvem, akkor utána elmehetnék vele kocsikázni egy kicsit. Elmeséltem anyának, mert teljesen izgatott lettem, ő pedig úgy viselkedett, mintha azt mondtam volna, hogy bankot rabolni megyünk. Kiakadt, de nem tudom, hogy miért.
A srácnak több, mint egy éve van jogsija és jól vezet, ültem már mellette.
2015. dec. 22. 23:53
2/36 anonim válasza:
Mert anyukád idejében is "kocsikázásnak" hívták...
3/36 anonim válasza:
2-esnek igaza van... A kocsi hátsó ülését akarja majd megvizsgálni veled. Mondjuk valószínű izgi lesz, de anyukád pontosan tudja, hogy dugni visznek valahová egy elhagyatott környékre..
4/36 anonim válasza:
mert valoszinuleg nem szeretne latni, ahogy egy roncsbol huznak ki ket darabban.
5/36 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok, sűrűn csinálnék bármit is egy kocsiban...
2015. dec. 23. 00:03
6/36 anonim válasza:
Mert édesanyád se szereti ha hülyére veszik a helyi önjelölt Schumacherek.
8/36 anonim válasza:
Nem tudom mit drámáztok, a kutya se mondta hogy őrült a srác és vagánykodni akar. Még az is lehet, hogy kiviszi valami szép helyre aztán sétálnak meg dumálnak.
9/36 anonim válasza:
"Szűz vagyok"
Volt egyszer egy hajadon,
Elindult kajakon.
Visszajött kajakon,
De nem volt már hajadon.
10/36 anonim válasza:
" a kutya se mondta hogy őrült a srác és vagánykodni akar."
Nem mondta senki, de az anyjanak ez eszebe juthatott.
Nem veletlenul baromi veszelyeztetett ez a korosztaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!