Miért kell egy kocsikázásból ekkora ügyet csinálni?
Van egy srác, akivel mostanában egyre többet beszélgetek, bulikban is összefutottunk párszor.
Ma mondta, hogy karácsonyra megkapja az új kocsiját és ha van kedvem, akkor utána elmehetnék vele kocsikázni egy kicsit. Elmeséltem anyának, mert teljesen izgatott lettem, ő pedig úgy viselkedett, mintha azt mondtam volna, hogy bankot rabolni megyünk. Kiakadt, de nem tudom, hogy miért.
A srácnak több, mint egy éve van jogsija és jól vezet, ültem már mellette.
hát figyi
ülj le és beszélj anyuddal
nyugtasd meg h a srác tényleg jól vezet és h nem nem akarod a kocsi hátsó ülésén az első szexuális élményedet átélni
ettől te okosabb vagy
nyugodt hangnemben beszélj vele
kérdezz meg miért akadt ki hiszen csak 1 óráról lenne szó és a megbeszélt időben visszaérnétek
szerintem is ott akar rádnyomulni. nem tudom hogy nem egyèrtelmű. ha nem is sexelni,de hidd el egyèrtelmű cèlzást fogsz kapni, hogy legalább egy oboát kapjon...: D bocsi,èn is voltam tini lány,de akkor se voltam olyan naív mint te.
ez kb a gyere át hozzám filmeznivel egyenèrtèkű.
Én is vezettem két évig és azt hittem, már megy:( Végül is, egy kissebb baleset után, sokkal körültekintőbben vezettem. Akkor jöttem rá, hogy a jogsi és a levezetett 30 ezer kilométer még semmi éles szituban.
Másik, ha egy pasi kocsikázni visz egy lányt, abba mindig benne van a szex gondolata:)Talán lesz valami. Nem tudom, mennyire ismered a srácot. Nem biztos, hogy eldugott helyen kettesben, úgy fog viselkedni, mint egy társaságban, nyilvános helyen. Vagy is, lehet kellemetlen élményed. Na persze, lehet nagyon kellemes is és komoly kapcsi kezdete is. A szülők, még is a rosszabbik verzióra gondolnak.
"Tudom, hogy jól vezet,"
Nem, nem tudod, maradjunk ennyiben.
The mith of free lunch...
"Kocsikázás" aztán eldurran a srác agya, mert nem szopod le az erdő szélén és jól megerőszakol. Komolyan, hogy lehettek ennyire naivak?
Istenem... ennyire nem lehetsz buta... főleg a "szűz vagyok" kommentedre értettem. Jaj, az, hogy szűz vagy még, az garancia arra, hogy a kocsikázás után már nem leszel az, vagy hogy a srác nem akar tőled többet... én max, úgy mennék bele szülőként, ha:
-beszélek előtte a sráccal
-beszélek veled, hogy kicsillagom, figyelj már ide, ha egy srác kocsikázni akar vinni egy csajt, akkor vagy annyira debil, hogy ezzel akar felvágni, vagy félreáll, aztán azt mondja, hogy na cica, most vetkőzz... szóval a saját felelősségedre csak úgy menj, hogy nálad van a mobil segítséget kérni, és nem mész bele a dugásba úgy, hogy nem akarod... és van nálad óvszer...
Amúgy meg ezt a kocsikázás hype-ot sosem értettem. Akkor már vigyen el egy normális randira, mert azt, hogy egy menő verdában csak furikázunk ide-oda, abban semmi értelmes-érdekes nincsen...
#27 neked(ünk) nincs semmi érdekes, de egy tininek ez "menőőőőőőő"
kavarognak mindenfelé mint a gólyafos, és utána megy a kocsiról a fészbúkra a pózolásos képek tömkelege....
Bizony, fiatal korban ez még menő, én is irtó menőnek éreztem magam, ha nagy ritkán ldesapám odaadta a kocsit, hogy elmenjünk osztálytársakkal valahová :)
De randinak nem az igazi, mert vezetés közben nem tudsz normálisan odafigyelni a másikra, vagy ha odafigyelsz, akkor meg a vezetésről terelődik el a figyelmed. Egyik eset sem szerencsés.
Inkább javasold a srácnak, hogy találjon ki valami normális randit, a kocsi pedig csak az eljutás eszköze legyen, és ne arról szóljon a találkozó, hogy mutogatja, neked meg ámulva kell dicsérned.
Az is sanszos, hogy a kocsikázásért el fog várni némi ellentételezést. Ha szerencséd van, akkor csak szavakkal közli, de ha begőzöl, akkor tettlegességbe is átmehet a dolog. Hiába "rendes srác", nem tudhatod, mi rejtőzik a felszín alatt, és mit hoz ki belőle egy felaljzott állapot.
Azért kell ekkora ügyet csinálni, mert a kocsikázás mögött mindig más van.
Apuci vesz neki kocsit... még csak nem is magának kereste meg a srác, biztos nagyon óvatos és felelősségtudatos lehet, ha mindent a hátsója alá raknak.
Én is hívtam a barátaimat, mikor megvettem az autómat, de ők autómániások, jogosítvánnyal, és nem kocsikázni mentünk, hanem felváltva vezettük, teszteltük a kocsit. Kipróbálták. Neked van jogsit? Nincs. Akkor semmi exta nincs a kocsiban, hacsak nem beléd akar extrát tenni.
Gázok ezek a mai tinik, hogy apuci pénzével vágnak fel. Meg te is, hogy beveszed a dumáját.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!