Megengednétek ezt a 12 éves lányomnak?
Figyelt kérdés
Van egy 12 éves, a kamaszkor felé rohamosan haladó lányom. Kitűnően tanul, eddig csak egy 4-ese volt, az is csak tévedésből, de mindegy. Nyolcosztályos gimibe jár.
A kedvenc énekesnője reklámoz valamilyen szempillaspirált (Miss manga volume) és nagyon szeretné megvenni magának a zsebpénzéből. A kérdés csak az, hogy ti megengednétek a 12 lányomnak azt, hogy szempillaspirált hasznàljon? (Eddig nem hasznàlt sminket, és egyedül a szempillaspirált használná)
2015. dec. 18. 05:13
51/55 anonim válasza:
Persze megengedném! A szempillaspirálba nincs semmi sem. Szerintem is beszéljétek meg, hogy szolidan sminkelje magát, alig láthatóan. Annak ő is örülni fog és neked sem kell félned, hogy agyonsminkeli magát mindennel. És én azt javaslom, hogy engedd, hogy az ő pénzéből vegyen 1-2 sminkcuccot, ami a korának megfelel és ne tiltsd tőle. Én 13 éves vagyok és anyukámat sosem érdekelte igazán a smink, a körömlakk meg minden ilyen dolog, de engem érdekel és így mindig vágytam pár sminktermék után, de féltem anyukámat megkérdezni. Vettem magamnak spirált és szájfényt, anyukám észre se veszi. Tehát nem olyan feltűnő.
52/55 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat. Ha ezt akarja, vedd meg. Bár nem értem, mi ez a nagy sminkőrület.:D Vannak ismerőseim, akik smink nélkül ki se mennek az utcára. Én szinte sose sminkelek, mégis jobban nézek ki náluk.:D
53/55 anonim válasza:
Én szerintem túl fiatal,hogy sminkelje magát.Amugy is az igazi kérdés,hogy mire kéne?Ha utcára kéne,hogy pasizzon vagy más miatt,akkor vegye meg,de még túl fiatal hozzá.Ezért csakis a suliba kelhet neki,ezert mondom hogy ne vedd meg vagy csak mert reklámozzák és bevált a termék talán ezért is kelhet neki.Fogadd meg a tanácsomat!(szükség lesz rá)
54/55 anonim válasza:
Szerintem 12 évesen nem kell szempillaspirálozni magát.
Én is 12 éves vagok de anya nekem se engedné meg hogy fessem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!