Szülők! Ti megengednétek a gyereknek, hogy felhozza a lakásba az aktuális partnerét?
En is ugy vagyok vele mint a parod :)
Fiunal oke, persze vedekezzen mindenkepp, de lanybol nem szeretnek qrvat nevelni.
2 kicsi lányunk van. A férjem is azon a véleményen van mint a párod. De amugy én sem engedném meg, h 15-16 évesen felhozzon valakit vagy itt is aludjon.(habár nekem megengedték az elso barátomnak, akivel 3 évig voltunk egyutt). De az ossze-vissza kufircolást tuti nem támogatnám.
28N
Úgyan nem vagyok szülő még,de én eddig 2 srácot hoztam haza, exemet akivel 1,5 évig voltam együtt...illetve a jelenlegi páromat akivel már 35 éve vagyunk együtt!
Viszont nekem is volt alkalmi , egy éjszakás kalandom úgy viszont,egyszer sem hoztam haza pasit..hisz nem átjáróház a lakásunk!
Viszont van egy csaj ismerösőm,1 évvel idősebb nálam ő minden alkalmi paliját hazaviszi...komolyan olyan mintha bordélyház lenne a házuk..miatta
26/N
Ez a tipikus lányos apukás viselkedés. :)
Egyébként én úgy tervezem, hogy barát, barátnő jöhet, aki már bizonyos szinten komoly partnernek számít, tehát minimum járnak. Ha csak alkalmi kapcsolat, azt nem szívesen engedném be a házamba, bár az is tény, hogy nekem sem jutott volna eszembe soha hazavinni egy egyéjszakást vagy "csak szex és más semmi" partnert. Az ilyet meg lehet oldani máshogy, nem kell a szülők asszisztálása.
Azt meg csak zárójelben említem meg, hogy akinek ilyen lazább kapcsolata van, az valószínűleg már nem gyerek vagy tini, legalábbis én szeretném úgy nevelni a gyerekeimet, hogy ez a korszak ne jöjjön túl korán.
" a fiúnak rendben van,
csináljon, amit akar, a lányhoz viszont ha valakit
meglát, kitekeri a nyakát."
ez egy remek hozzáàllàs, roppant igazságos. szerintem ugyanazok legyenek a szabályok a két gyereknél. szerintem 1-2honapos kapcsolatot már felhozhatjàk, de az egy éjszakás alkalmi dolgokat ne.de igazából a ti lakásotok, ti gyerekeitek, közösen beszéljétek meg. de a férjed hozzáàllása nagyon taszító
Én úgy vagyok vele, mint Te, hogy inkább otthon, mint egy bokorban, vagy ki tudja hol. Legalább tudom, hogy jó helyen vannak.
Ettől függetlenül nem szeretném, hogy átjáró ház legyen nálunk.
Tiniként nekem sose volt komolytalan, egy éjszakás, egy alkalmas kapcsolatom. Nem is tartom normálisnak. AMi komolytalan volt, ott szóba se jött a szexualitás. Idősebb korban meg már annyira nem féltettek.
Az biztos, hogy a lányunkat én is jobban fogom félteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!