Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megengednétek a...

Szülők! Ti megengednétek a gyereknek, hogy felhozza a lakásba az aktuális partnerét?

Figyelt kérdés
Azért nem írtam, hogy barátját/barátnőjét, mert a komolytalan kapcsolatokra is gondolok. Akár 1 alkalmasra is. Nekünk még nem aktuális, de a párommal nem vagyunk 1 véleményen. Én úgy vagyok vele, hogy a lányunknak, és a fiúnknak is biztonságosabb itthon. na meg azt sem szeretném, hogy a bokorban csinálják. A párom meg úgy van vele, hogy a fiúnak rendben van, csináljon, amit akar, a lányhoz viszont ha valakit meglát, kitekeri a nyakát.
2015. okt. 7. 13:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
36%

Ha a fiad csaja teherbe esik és megszüli a gyereket, akkor simán átpasszolhatja a fiadnak, hogy nevelje, hisz ha az apja, akkor kötelessége... Nehogy azt higgye a párod, hogy a fiadnak semmi kötelezettsége. De ha nem is a gyereket kapja oda, a tartásdíjat perkálhatja...

CSúcsok vagytok, de tényleg... Csoda hogy itt tart a társadalom. Nincs már egy értelemen gondolkodó fiatal, mert ennyire degenerált mintákat kapnak...

2015. okt. 7. 14:57
 22/36 anonim ***** válasza:
7%

A fiam 20onévesen rengeteg nőt hozott haza, minden hétvégén valakit kb, a férjem már unta kicsit, egyszer volt is egy vitájuk belőle, hogy mostmár állapodjon meg vagy költözzön el. Engem nem zavart a dolog. Aztán lett a fiunknak 28 évesen egy barátnője, azóta (4 éve vele van) és már együtt is élnek.

A lányunk nem hozott haza, csak összesen 3 fiút egész életében, mert nem is nagyon volt neki más.

De azért minket is jobban zavart volna, ha ő csinálja azt, amit a fiunk.

2015. okt. 7. 15:29
 23/36 anonim ***** válasza:

Én igen, megengedném, akár lány, akár fiú. Nem azért vagyok az anyja, hogy kritizáljam a magánéleti döntéseit, és nem is azért, hogy korlátozzam a szerelmi életét. De ha már ilyen téren aktív, legalább tudom, hogy biztonságban van. És ez manapság nem akármilyen szempont. Akár fiú, akár lány, joga van a magánélethez. Ezt apa minél előbb felfogja, annál jobb. Nincs joga eldönteni az apának a lánya helyett, hogy kivel fekhet le. Két képet üzennék a férjednek, mert valójában ez a választási lehetősége: 1. felhozz a lány a partnerét, fürdenek, helyben vannak, vacsoráznak, együtt alszanak a szobájában, zárt ajtóknál, otthon, VAGY: 2. Ettek valami szendvicset félúton, ha épp ettek, nem fürdik, nem eszik, talán még iszik is, és csinálják a koszos kocsi hátsó ülésén, falnak támasztva a szórakozóhely oldalán, a srác lakásán/albérletében, futtában a lépcsőházban, stb.

Ez a valóság. A kérdés megoldása attól függ, hogy ő mennyire képes felnőni és elengedni a lányát. Mert nagyban meghatározza azt, hogy a lánya milyen körülmények között fogja átélni ezeket az alapvetően nagyon is fontos első tapasztalatokat. Tisztelje annyira, hogy megengedi neki az elsőt, én ezt javasolnám. N32

2015. okt. 7. 15:34
 24/36 anonim ***** válasza:
94%
Férjed egy idióta. Tipikus zugproli mondom ezt férfiként.
2015. okt. 7. 15:36
 25/36 anonim ***** válasza:
7%
Tovabbra is azt mondom hogy az ilyen fiatalkori balesetekbol az esetek 90%aban abortusz lesz. Az pedig a lanyt sokkal jobban megviseli lelkileg.
2015. okt. 7. 15:40
 26/36 anonim ***** válasza:
4%

Egyebkent meg: tetszik nem tetszik az igazsag az, hogy a konnyuverusegnek ferfi eseteben teljesen mas a tarsadalmi megitelese mint no eseteben.

Ez van, szeretni nem kell, de igy van. A kornyezete velemenyevel, megszolassal esetleg kikozositessel, stb pedig neki kell majd egyuttelni.

2015. okt. 7. 15:42
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

+1 : no alkalmi kapcsolatra szazszor konnyebben talal maganak partnert mint fiu.

A fiu probalkozzon csak, tizbol egy talan ossze is jon.

De ha a lany viselkedne ugyanugy, annak egesz mas kovetkezmenye lenne.

2015. okt. 7. 15:43
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a kérdés, hogy szép dolog-e a promiszkuitás nőként. Az a kérdés, hogy ennek eldöntése kinek a joga. És nem a szülőé, hanem az adott egyéné. Ha neki ez tetszik, így dönt, akkor így él, és vállalja érte a következményeket is. Barátként elmondhatom a véleményem, ha kérdezi, jóindulattal figyelmeztethetem a veszélyekre (testire és lelkire egyaránt), de nem rendelkezem a teste és a döntései felett. Látszólag meg lehet teremteni a hatalmat, a valóságban sosem fog megtörténni. Senki helyett nem lehet élni. N32
2015. okt. 7. 15:46
 29/36 anonim ***** válasza:
23%

Annak eldontese hogy kit engedek a lakasomba, az en jogom.

Annak eldontese hogy ki kivel mit csinal, az egyen joga, ha nagykoru, addig meg a szulo joga es felelossege.

2015. okt. 7. 15:50
 30/36 anonim ***** válasza:
91%
Ezzel most komolyan azt akarod mondani, hogy 16 évesen odaálltál a szüleid elé, hogy megszavazzák neked, lefekhetsz-e a barátnőddel/barátoddal? :D Ugyanmár! Keménykedni lehet, de érdemes lenne csak ésszel! :)
2015. okt. 7. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!