Szülők! Ti megengednétek a gyereknek, hogy felhozza a lakásba az aktuális partnerét?
A fiúnak engedd meg, hogy a nője lakásán csinálja, hogy majd a nője apja tekerje ki a fiad nyakát, ha már a férjed kitekerné a lányod pasijának nyakát.
Ez nagyon jó. Majd felvetem, ha megint előjön a téma. :))
"Hogy mi? Ahhoz még túl kicsik, hogy komoly kapcsolatot akarjanak, de mindkettő rendszeresen alkalmi partnerekkel szexelget, és ezzel szerintetek semmi probléma nincs?
Egyrészt borzasztó szégyen, hogy ma már erre nevelik a gyerekeket, hogy 14-15 évesen nyugodtan dugjanak fűvel-fával. Másrészt az is szégyen, hogy a gyerekeidnek lenne pofája hazavinni alkalmi dugópartnereket. Még 20 évesen is gusztustalan a szülői házban rendezni az egyéjszakás kalandokat, nemhogy tiniként...
A lányotoknak meg a fiatoknak is már rég tök mindegy, mit hol csinálnak, ha itt tartanak erkölcsileg... nektek meg pláne..."
Már bocs. Amit írtam, a kérdés még nem aktuális, azaz elméleti, ugyanis a gyerekeim még egyáltalán nem szexelnek, magyarul: szűz mind a kettő. 12, és 13 évesen még -mint ahogy írtam,- túl kicsik hozzá.
Nem olvastam el az összes választ.
A kettős mérce szerintem tök gáz. Fiúnál, lánynál egyformán az lenne az ideális, ha sikerülne a nemi érés kezdetére már átadni annyit nekik, hogy legyenek igényesek magukra, a testükre, partnerükre.
Én se dugtam fűvel-fával, csak hosszabb, komolynak szánt kapcsolatban, remélem a gyerekem is így lesz vele.
Ettől függetlenül semmilyen ismerősét barátját, barátnőjét nem fogom kitiltani a házból, hacsak nyomós okot nem szolgáltat rá. (Bántalmazás, károkozás, lopás stb. stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!