Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megengednétek a...

Szülők! Ti megengednétek a gyereknek, hogy felhozza a lakásba az aktuális partnerét?

Figyelt kérdés
Azért nem írtam, hogy barátját/barátnőjét, mert a komolytalan kapcsolatokra is gondolok. Akár 1 alkalmasra is. Nekünk még nem aktuális, de a párommal nem vagyunk 1 véleményen. Én úgy vagyok vele, hogy a lányunknak, és a fiúnknak is biztonságosabb itthon. na meg azt sem szeretném, hogy a bokorban csinálják. A párom meg úgy van vele, hogy a fiúnak rendben van, csináljon, amit akar, a lányhoz viszont ha valakit meglát, kitekeri a nyakát.
2015. okt. 7. 13:30
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

A fiúnak engedd meg, hogy a nője lakásán csinálja, hogy majd a nője apja tekerje ki a fiad nyakát, ha már a férjed kitekerné a lányod pasijának nyakát.

Ez nagyon jó. Majd felvetem, ha megint előjön a téma. :))

2015. okt. 7. 17:18
 32/36 A kérdező kommentje:

"Hogy mi? Ahhoz még túl kicsik, hogy komoly kapcsolatot akarjanak, de mindkettő rendszeresen alkalmi partnerekkel szexelget, és ezzel szerintetek semmi probléma nincs?

Egyrészt borzasztó szégyen, hogy ma már erre nevelik a gyerekeket, hogy 14-15 évesen nyugodtan dugjanak fűvel-fával. Másrészt az is szégyen, hogy a gyerekeidnek lenne pofája hazavinni alkalmi dugópartnereket. Még 20 évesen is gusztustalan a szülői házban rendezni az egyéjszakás kalandokat, nemhogy tiniként...

A lányotoknak meg a fiatoknak is már rég tök mindegy, mit hol csinálnak, ha itt tartanak erkölcsileg... nektek meg pláne..."

Már bocs. Amit írtam, a kérdés még nem aktuális, azaz elméleti, ugyanis a gyerekeim még egyáltalán nem szexelnek, magyarul: szűz mind a kettő. 12, és 13 évesen még -mint ahogy írtam,- túl kicsik hozzá.

2015. okt. 7. 17:21
 33/36 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy társadalom így meg úgy, de ha van egy fiam és egy lányom, nem fogom az egyikkel azt éreztetni, hogy kevesebbet ér, ha azt teszi, mint a másik, mert nem a társadalom neveli, hanem én.
2015. okt. 7. 17:33
 34/36 anonim ***** válasza:
91%
(Akinek meg egy nő egyenlő egy telibeszart csizmával, az dögöljön meg egyedül.)
2015. okt. 7. 17:34
 35/36 anonim ***** válasza:
8%
Lehet, hogy hú, de vaskalapos szülő lennék, de egyéjszakás kufircot ne hozzanak fel a házba, ami a mienk. Én biztos nem akarnék idegeneket kerülgetni. Se a lány, se a fiú. Ha olyan felnőttnek gondolják magukat, hogy összedugnak mindenfélével, akkor oldják meg.
2015. okt. 7. 18:56
 36/36 anonim ***** válasza:
91%

Nem olvastam el az összes választ.

A kettős mérce szerintem tök gáz. Fiúnál, lánynál egyformán az lenne az ideális, ha sikerülne a nemi érés kezdetére már átadni annyit nekik, hogy legyenek igényesek magukra, a testükre, partnerükre.

Én se dugtam fűvel-fával, csak hosszabb, komolynak szánt kapcsolatban, remélem a gyerekem is így lesz vele.

Ettől függetlenül semmilyen ismerősét barátját, barátnőjét nem fogom kitiltani a házból, hacsak nyomós okot nem szolgáltat rá. (Bántalmazás, károkozás, lopás stb. stb.)

2015. okt. 7. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!