Megengednétek ezt a 12 éves lányomnak?
Van egy 12 éves, a kamaszkor felé rohamosan haladó lányom. Kitűnően tanul, eddig csak egy 4-ese volt, az is csak tévedésből, de mindegy. Nyolcosztályos gimibe jár.
A kedvenc énekesnője reklámoz valamilyen szempillaspirált (Miss manga volume) és nagyon szeretné megvenni magának a zsebpénzéből. A kérdés csak az, hogy ti megengednétek a 12 lányomnak azt, hogy szempillaspirált hasznàljon? (Eddig nem hasznàlt sminket, és egyedül a szempillaspirált használná)
Nem engedném.
Én 19 éves vagyok, sose használtam sminket. Valahogy nekem ez a gyorsan kislányból nő leszek a sminkeléssel duma nálam kimaradt. Én csak akkor sminkeltetem ki magamat kozmetikussal, ha ballagás/szalagavató van, tehát nem gyakran.
Szerintem a smink az az eszköz, amivel a nők átverik a társadalmat. Kifelé szépnek mutatják magukat, mert eltüntetik a sok bőrhibát, pedig ezzel együtt kellene élni. A korrektor rendben van, de a szempillaspirál az egyik leghaszontalanabb.
Szerintem. Persze szíve joga használni, ez rajtad múlik, kérdező. Én egy 12 éves gyereknek nem engedném a sminket, röhejesen néznek ki vele. Akkor sminkeljen, ha menstruál rendesen. Vagy akkor se.
19L
Nem, mert nem cruelty free. Mi csak olyan szépségápolási termékeket használunk, amiket nem tesztelnek állatokon.
Egyébként megengednék neki egy szolidabb szempillaspirált. :)
5# azért mert valaki nem szűz középiskolás korában, miért lenne a város szét**ott rib*anca?
azért ez nekem kicsit erős,főleg hogy a középiskolás kategóriába a 17-19 éves korosztály is beleesik.. szerintem csak savanyú neked a szőlő, de mindegy.
a kérdésre visszatérve , szerintem egy szempillaspiráltól semmi baja nem lesz! persze több sminkcuccot nem vennék neki, de a szempillaspirál szerintem nem olyan nagy ügy. örülj neki,hogy meg akarja veled beszélni. biztos jól esne neki,ha megvehetné. jó, elismerem, még gyerek, de már abban a korban van,hogy elkezdi zavarni hogyha mások csinosabbak nála,vagy mások sminkelhetnek. főleg mivel már gimibe jár, inkább az idősebb korosztályt látja nap mint nap.
szóval én megvenném neki, de megmutatnám neki hogy kell használni,hogy ne hatalmas póklábakat fessen magának, hanem csak kicsit legyen feketébb a szempilla és kész. nem is igazán látszik ez, de kis önbizalmat ad neki. na meg lehet az anya-lánya kapcsolatnak is jót tesz,hogyha partner vagy ebben.
"Kifelé szépnek mutatják magukat, mert eltüntetik a sok bőrhibát, pedig ezzel együtt kellene élni. A korrektor rendben van, de a szempillaspirál az egyik leghaszontalanabb. "
ebben van egy kis ellentmondás:D ha együtt kéne élni a bőrhibákkal, akkor miért van rendben a korrektor, amit pont a bőrhibák eltüntetésére van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!