Hogy tudnám anyukámat rádöbbenteni, hogy az öcsém rettenetesen el van hízva?
Már nagyon sokszor beszéltem vele, videókat, cikkeket mutattam neki, hogy milyen negatív hatásai lehetnek.
De egyszerűen magának sem ismeri be, hogy kövér a tesóm.
7 éves, 137 cm és 60 kg.
Nagyon aggódom az egészsége miatt.
Rám egyáltalán nem hallgat.
Próbáltam már vele beszélni, hogy milyen sporthoz lenne kedve de nem érdekli semmi és nem akar sportolni semmit.
egy 7 éves gyereket vegyen rá? észérveket soroljon olyasvalakinek, aki még most tanul olvasni, és a Lego a mindene? hááát... életszerű tanács.nagyon durva egyébként. 31 évesen vagyok 60 kiló. ja, és kb 25 centivel magasabb is vagyok. és még rám is azt mondják, hogy van rajtam pár kiló plusz.
esetleg a tanáraival beszélhetnél, de ha se rád, se orvosra nem hallgat anyukád, akkor senkire nem fog. az öcsédnek rengeteg eü. problémája lesz már gyerekkorában, felnőttként meg 100%, hogy nem lesz boldog, ha így marad. alap lesz a szív- és érrendszeri problémák, de az is, hogy állandóan csúfolni fogják, és sose lesz barátnője.
Nem is a lúdtalp miatt mentették fel hanem mert fáj a bokája.
Másodikos. Mert semmi mást nem eszik, csak amit az előzőekben leírtam. SZénhidrátot eszik évek óta.
Ha csinál anya levest vagy főzeléket bele sem kóstol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!