Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell azon kibukni hogy...

Miért kell azon kibukni hogy szempillaspirált akartam feltenni? 13l

Figyelt kérdés
Tegnap anya látta,hogy ott van nálam a szempillaspirál.És elkezdett kiabálni,hogy mennyire nem iskolába való.De amikor nem látja hogy felteszem fel sem tűnik,hogy van rajtam sőt senki sem veszi észre.Akkor miért baj?13L
2015. dec. 11. 06:20
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

11.

Fésüld át a pilláidat festés után, mert így összecsomósodva nem szépek.

okt. 19. 18:27
 42/44 anonim ***** válasza:
42%

"Nem hinném,hogy ettől néznek idősebbnek,amikor 3.-os voltam a takarító 8.-osnak nézett."

Ezért akad ki az anyukád még a spirálon is.

Nem kell jobban "öregítsd" magad, épp elég gáz a helyzeted így is.

okt. 19. 18:43
 43/44 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem se való egy 13 évesnek a smink. Viszont a kérdés már nem aktuális, a kérdező felnőtt azóta, úgy sminkel, ahogy akar.
okt. 19. 19:52
 44/44 anonim ***** válasza:
27%

Én azért vagyok ellene, mert a lemosása nehézkes. Hiába a sminklemosó, ott nem lehet annyira dörzsölni a bőrt, illetve lemosáskor nemcsak a lemosó, hanem maga a festék is belemehet a szembe. Már vagy húsz éve nem használok spirált, se szemfestéket, de emlékszem, hogy a lemosó használata ellenére is mindig nyomokban ott maradt a spirál, elkenődve az alsó szemhéjon. Napokkal később is látszódott, míg le nem kopott.

Azt meg pláne nem tartom helyesnek, hogy napi szinten a szemére használjon sminklemosót, mert kiszárítja a bőrt, ezáltal ráncossá teszi. Nem a smink, hanem a lemosó. Egy-egy alkalommal rendben van a smink, akár szemfesték, akár spirál, de napi szinten biztos, hogy nem csinálhatná a gyerekem.

okt. 20. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!