Miért kell azon kibukni hogy szempillaspirált akartam feltenni? 13l
"mert elsőbe hagyta,hogy sminkelőset játszak otthon"
Es azt is hagyta hogy kikenve menj a suliba?
A spirál egyáltalán nem vészes, nem értem, miért van kiakadva anyukád. Neked is el kell kezdeni valamikor sminkelni...
Nem olvastam el a hozzászólásokat. 13 évesen kezdtem el én is 'sminkelni'. Szemceruza, spirál, alapozó, korrektor szépen fokozatosan. 14 évesen elég h**yén néztem ki, félig lefolyt szemceruzával, rosszul felvitt alapozóval és még sorolhatnám...
Viszont ez az időszak annyira volt jó, hogy kitapasztaljam, 'mi mire való', mit hogyan kell(ene) használnom.
15 évesen már sokat fejlődtem, gimiben nagyon kiteljesedtem sminkelés terén (nem sminkeltem ki magam bazári majomnak), mindig dicsérték a sminkemet.
Azóta is tart ez a 'szenvedély'
"egyszer el kell kezdeni" általánosban én teljesen feleslegesnek tartom a sminket, bár manapság ez a korai érés már tényleg elég korai és a 13-4-5 éveseknek """párkapcsolatuk""" van, szexuális életet élnek és ""bulizni"" járnak. neked ennyire fontos ez a sminkelés dolog? én 18 évesen kezdtem el szempillaspirált használni, és nem azért, mert nem lehetett, hanem mert nem érdekelt ez a dolog. egy-két év múlva máshogy fogjátok te is és anyukád is látni az egészet, és nyilván ő is engedékenyebb lesz. várjál vele szerintem, de mond el anyukádnak, hogy ennyire nem kellett volna erősen reagálnia rá :)
19/L
én most 28 vagyok, de 13 évesen engem is érdekeltek ezek a dolgok. Én is talán akkor kezdtem a lakkozást, a szempilla spirált. Anyukád kicsit begyöpösödött ahogy itt a válaszolók között. Semmi bajod nem lesz tőle. Ha otthon nem engedi akkor majd a suliban is lehet.
Attól még hogy a kérdező kicsit ismerkedik a smink alapjaival, még nem lesz lesz 2 év múlva kikent kifent ribi. Szerintem azoknak a nagyon kikent tiniknek kellene hogy szóljon az anyjuk, vagy azoknak akik felteszik magukról azokat a tök gáz képeket ahol csücsörít, mereszgeti a szemét. Egy kis szempillaspirállal semmi gond nincs az ég világon. És az ember tiniként élvezi ezeket a dolgokat a legjobban.
Én szerintem már 12 évesen próbálgattam a szempillaspirált, mondtam anyának, amikor sminkelte magát, hogy kíváncsi vagyok, és alkalmakkor szempillaspirálozott nekem. 13 éves koromtól rendszeresen használtam. Könyörgöm, egy szempillaspirál nem a világ vége! Mintha kontúrozni meg alapozni akarnál, hogy ilyeneket mondanak a kommentelők.
Próbálj meg beszélni vele, hogy nem akarsz semmi mást, csak a szempilládra egy kicsit.
16/L
Pasik nem szamitanak!
De ennyi észjátszós 3,14csát!
Vagy elfelejtették hogy voltak 13 évesek vagy eleve retardáltak!
Agyfąszt kapok tőletek Isten ostorai! Szempilla spirál. Nem több!
Kedves retardáltak! Ne az életre készitsétek fel! Zárjátok börtönbe!
20/L
Amit linkelt az egyik kommentelő, az a kép nekem is tetszik: Itt van: [link]
Énrajtam is így néz ki a szemspirál, mert ilyen sötétbarnás a szemem, de zöldes-kékes szemet mégjobban kiemel:)
20/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!