Miért kell azon kibukni hogy szempillaspirált akartam
feltenni? 13l
Figyelt kérdés
Tegnap anya látta,hogy ott van nálam a szempillaspirál.És elkezdett kiabálni,hogy mennyire nem iskolába való.De amikor nem látja hogy felteszem fel sem tűnik,hogy van rajtam sőt senki sem veszi észre.Akkor miért baj?13L
A sminkelést is el kell kezdeni valamikor, és a szempillaspirál szerintem a leginkább alap ebben, szóval én ezt nem értem...próbáld meg megbeszélni vele, vagy kérdezd meg apukádat (is) ezügyben.:)
2015. dec. 11. 06:32
3/44 anonim válasza:
Igaza van Anyukádnak! Amúgy meg tévedés azt hinned, hogy nem látszik!!! Észre lehet venni. Inkább érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy az a sok kence amit magunkra kenünk (test, arcápoló, kozmetikumok, nem nem beszélve a szolárium használatról )később az egészségünkre milyen hatást fog kifejteni. Ha lányom lenne, azt tanácsolnám neki natúr kozmetikumot használjon!
2015. dec. 11. 06:34
4/44 anonim válasza:
Talán azért mert iskolába egy 13 éves KISLÁNY ne sminkeljen! Minek? Ráérsz még ezzel! Beszéld meg anyukáddal, hogy gyakorolhass otthon, de iskolába teljesen felesleges! Ettől nem leszel több, és semmiről nem fogsz lemaradni akkor sem, ha nem teszed fel!
2015. dec. 11. 06:59
5/44 anonim válasza:
mert még kislány vagy...nem csak testileg, de szellemileg is...nem kicsit...majd ha felnősz sok miértre választ kapsz!
22F
2015. dec. 11. 07:18
6/44 anonim válasza:
de ha nem latszik akkor minek?
amugy anyadnak igaza van, 13 eves kislany ne sminkeljen.
2015. dec. 11. 07:42
7/44 anonim válasza:
13 évesen egy lány már kamasz. Alapból korábban érnek, mint a fiúk, és évről-évre egyre korábban. Egy 13 éves lánynak melle van, és menstruál. Kezd felnőni, már érdekli a nővé válás. Ehhez hozzá tartozik, hogy többet foglalkozik a külsejével, elkezd sminkelni, nőiesebben öltözni és viselkedni. Ez hozzá tartozik a személyiség kifejlődéséhez.
A világ felgyorsult, ami 10 éve elképzelhetetlen lett volna, az ma természetes. Már az én korosztályom is ismerkedett annyi idősen a sminkeléssel, (most 22 vagyok), de szüleim gyerekkorában még elképzelhetetlen lett volna. A változásokat pedig nem tudjuk megállítani, még ha nem is feltétlenül jó irányúak. Viszont egy szempillaspirállal nem fog ártani senkinek.
2015. dec. 11. 07:42
8/44 anonim válasza:
Ja utolsó, csak azt felejted el, hogy lehet fejben talán kamasz a kislány, attól még gyerek és nevetségesen fest rajtuk a smink. Se szebek, se jobbak nem lesznek tőle, pláne ha nem látszik, minek kell ilyennel játszani a nagylányt?
2015. dec. 11. 07:54
9/44 anonim válasza:
"A világ felgyorsult, "
Közhelyeket még, please
2015. dec. 11. 08:03
10/44 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok a beteg lelkületű szülő. Olvass vissza néhány mai, tegnapi kérdést és a rá adott förmedvényeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!