Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az olyan gazdag...

Mit gondoltok az olyan gazdag szülőkről akik elkényeztetik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra mikor valaki tízen, huszonéves kap 30 milliós kocsit, lakást és ilyeneket.
2015. dec. 6. 14:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne támogatná?

Az én szüleim nem állnak jól anyagilag, nem is kaptam sem lakást, sem autót. Ezért döntöttünk úgy a Párommal, hogy mi segítünk megalapozni a saját gyermekünk jövőjét azzal, hogy a születésekor nyitunk egy számlát amire minden hónapban teszünk félre. Később pedig hasznára lesz.

Jó dolog, ha a szülő tud adni, mert így nem arra kell koncentrálnia, hogy mikor tud már venni egy autót, mikor lehet lakása és hasonlók. Ha az alapok megvannak, könnyebb lesz az élete és ezt melyik szülő ne akarná a gyerekének?

2015. dec. 6. 16:23
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az összefüggést. Ha gazdag a szülő nem okoz gondot miért ne vehetné meg. Ezt az àlszentséget. Minden szülő a gyerekét igyekszik tàmogatni, ahogy tudja. Elvégre kit segítsen?
2015. dec. 6. 16:48
 23/33 anonim ***** válasza:
9%

A kérdés az hogy késöbb a gyerek akiből felnőtt lesz képes lesz biztosítani ezt az életszínvonalt?

Nem, nem normális a 30 milliós autó. De az sem normális ha van pénz és nem adnak enni a gyereknek vagy ruhát,cipőt, tanszert nem tud venni mert a szülei nem adnak neki pedig lenne miből. Mindig van egy arany középút.

2015. dec. 6. 17:13
 24/33 anonim ***** válasza:
16%

#18 Szemernyi irigység sincs bennem,és nem is volt.

Akinek van olyan képessége,hogy értő olvasás, annak lejöhetett az előző válaszomból is,nem miden gazdag szülő olyan.

Én arról beszélek,amikor egy 14 éves kölyöknek az a legnagyobb problémája,mikor kapja meg az új Iphone-t.

Nem egy ilyen kérdés volt itt is,hogy hány tízezer forintos zsebpénz adjon anyuka egy 13-14-15 éves kölyöknek,erről beszélek.

Aki mindig mindent megkapott gyerekkorában,sőt,jóval többet is,mint kellett volna.

Soha semmiért ne kellett semmit tennie,fiatalkorától tömik zsével,nem tanulta mégha pénz értékét, szerinted milyen felnőtt válik belőle?

Támogassa mindenki a gyerekét,ha van miből mindenből a legjobbat neki,de sokan átesnek a ló túloldalára,és az már baj,erről beszélek.

2015. dec. 6. 17:40
 25/33 anonim ***** válasza:
30%

Van egy olyan ismerősöm, 3 szintes ház, a legújabb hibrid Toyotával,vagy Nissannal jár,a gyerekeinek pár milliós autót vett,azt mondta, majd kapnak,ha kiérdemlik.

Se arany Rolex nincs a kezén,se semmi ilyesmi.

Semmi rongyrázás,szerintem ez a normális.

Az emberről meg nem mondaná senki,hogy nagyon tele van,max mikor látják kiszállni az autójából.

A gyerekeiből meg embert nevelt.

Szerintem ez a normális.

Le lehet pontozni nyugodtan :D

2015. dec. 6. 17:55
 26/33 anonim ***** válasza:
42%
aki jó anyagi körülmények között él annak ez nem akoora dolog mint a hozád hasonló irigykedő proliknak
2015. dec. 6. 18:51
 27/33 anonim ***** válasza:
32%

A válaszok teljesen tükrözik azt,hogy mi a baj a társadalommal.

Normálisnak találják,hogy 30 milliós autót kapjon egy olyan ember,aki életében nem dolgozott semmit.

Ez fogja okozni a világ pusztulását.

Azon nem gondolkodtok el,hogy ha valaki 30 milliós autót vesz a gyerekének,azt vajon ki kereste meg neki.

Ugyanis biztos nem a szülei,hanem mások vérén.

Ezért lehet emberek százainak okoz gondot a számlák kifizetése,mert nem kapnak normális fizetést,hogy egy embernek már tini korában akkora egója legyen,mint a ház.

Nem az a baj,hogy ez így van,mert sajnos így van.

Hanem az,hogy mindenki ilyen nagyravágyó.Az ilyenek miatt kell a társadalom 90%-ának nélkülöznie az életben.

Bezzeg,pont ezek azok,akik egy fillért sem adnának egy hajléktalannak sem.

2015. dec. 6. 19:20
 28/33 anonim ***** válasza:
73%

"Ugyanis biztos nem a szülei,hanem mások vérén. "

Hulyeseg.

Altalaban akinek erre jut, pont hogy munkat ad sok mas embernek.

2015. dec. 6. 19:22
 29/33 anonim ***** válasza:
24%

Felesleges magyarázni,agyhalottaknak teljesen felesleges.

A kérdés ugye az volt, mit gondol az ember az olyan gazdag szülőkről,akik ELKÉNYEZTETIK a gyereküket,milyen felnőtt lesz a gyerekből?

Leírom. hogy semmire nem tartom az ilyen szülőket,meg hogy életképtelen embereket nevelnek ezzel,erre én vagyok a hülye.:D

No comment.

2015. dec. 6. 20:08
 30/33 anonim ***** válasza:
71%

Nem minden gazdag ember gazember,azért ne általánosíts.

A világnak szerintem nem ettől lesz vége,ha egyszer vége lesz,szerencsére egyelőre erről sincs szó.

Nagyobb baj, inkább a nemzeti, nacionalista ideológia agymosása,meg a vallás ereje,amikkel emberek millióit lehet behülyíteni...

2015. dec. 6. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!