Mit gondoltok az olyan gazdag szülőkről akik elkényeztetik a gyerekeiket?
semmit nem gondolok.
ha becsületes úton szerezték a pénzt, akkor normális kereteken belül miért ne támogatnák a gyereküket?
vagy szerinted kérdező, száraz kenyéren meg vízen kéne tartani a gyereket?
a gyerek ezek ellenére is megtanulhat önállóan gondoskodni az életéről, ez nem elkényeztetés.
Nem mindegy ki és mit ad meg a gyerekének?
HA megtanítja rá, hogy becsülje is meg, köszönje meg, akkor hol a probléma? A baj a követelőző, a 30 milliós autót természetesnek vevőkkel van a baj.
--
Ki kapott autót kérdező, ennyire ne légy irigy..Neki az jutott, te pedig foglalkozz a saját kis életkéddel, s lesz neked is drága autód.
Látom már válaszoltál.
Előző vagyok.
Azt,hogy imádkozzanak, maradjon elég öröksége a kölyöknek élete végéig, mert egy életképtelen embert neveltek,aki valószínűleg nagyarcú is mindemellett.
Persze vannak gazdag szülők, akik a sok pénz mellett normális emberi értékeket is tanítják, átadják a gyereküknek.
Ismerek olyat, aki huszonévesen még lehet ettől drágább autót kapott, mégsem gondolom őt elkényeztetettnek.
Fiatalkorától besegített a családi vállalkozásba, katona lett, a szülei büszkék voltak rá, megajándékozták. Nem henceg, nem néz le senkit, szerintem teljesen rendben van. Komoly, megfontolt és intelligens személy.
Viszont ismerek olyat is, aki sosem tett semmit, de folyton henceg azzal, amit kap a szülőktől. Vele nem foglalkozok, csináljon amit akar.
Szerintem nem kéne ennyie általánosítani, nem mindenki rossz és beképzelt, aki gazdag és nem mindenki becsületes és jószívű aki szegény. Bár nem gondolom egyenlőnek az arányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!