Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az olyan gazdag...

Mit gondoltok az olyan gazdag szülőkről akik elkényeztetik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra mikor valaki tízen, huszonéves kap 30 milliós kocsit, lakást és ilyeneket.
2015. dec. 6. 14:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

semmit nem gondolok.

ha becsületes úton szerezték a pénzt, akkor normális kereteken belül miért ne támogatnák a gyereküket?

vagy szerinted kérdező, száraz kenyéren meg vízen kéne tartani a gyereket?

a gyerek ezek ellenére is megtanulhat önállóan gondoskodni az életéről, ez nem elkényeztetés.

2015. dec. 6. 15:51
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
egyébként pedig nem kell mindent elhinni amit egy anonim oldalon leírnak az emberek :)
2015. dec. 6. 15:53
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy ki és mit ad meg a gyerekének?

HA megtanítja rá, hogy becsülje is meg, köszönje meg, akkor hol a probléma? A baj a követelőző, a 30 milliós autót természetesnek vevőkkel van a baj.

--

Ki kapott autót kérdező, ennyire ne légy irigy..Neki az jutott, te pedig foglalkozz a saját kis életkéddel, s lesz neked is drága autód.

2015. dec. 6. 15:53
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Látom már válaszoltál.

Előző vagyok.

2015. dec. 6. 15:54
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Bár engem kényeztettek volna így el. Nem utasítottam volna vissza, csakmert néhány irigy ember beszólt volna érte. :p
2015. dec. 6. 16:00
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Ha megbecsüli a gyerek amit kap, akkor kapjon.Ez nem elkényeztetés.Miért, aki 2 milliós autót tud adni, az is elkényezteti?Nem, ő olyan értékűt tud adni.Aki milliomos, az 30 milliósat.Ne irigyeld soha a másét Kérdező!Attól, hogy azt és olyan értékben kap, nem feltétlenül jelenti azt, hogy boldogabb mint te vagy más ember.
2015. dec. 6. 16:01
 17/33 anonim ***** válasza:
4%

Azt,hogy imádkozzanak, maradjon elég öröksége a kölyöknek élete végéig, mert egy életképtelen embert neveltek,aki valószínűleg nagyarcú is mindemellett.

Persze vannak gazdag szülők, akik a sok pénz mellett normális emberi értékeket is tanítják, átadják a gyereküknek.

2015. dec. 6. 16:04
 18/33 anonim ***** válasza:
97%
progressziv utazó te is egy szörnyen irigy ember lehetsz!
2015. dec. 6. 16:15
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat, aki huszonévesen még lehet ettől drágább autót kapott, mégsem gondolom őt elkényeztetettnek.

Fiatalkorától besegített a családi vállalkozásba, katona lett, a szülei büszkék voltak rá, megajándékozták. Nem henceg, nem néz le senkit, szerintem teljesen rendben van. Komoly, megfontolt és intelligens személy.

Viszont ismerek olyat is, aki sosem tett semmit, de folyton henceg azzal, amit kap a szülőktől. Vele nem foglalkozok, csináljon amit akar.

Szerintem nem kéne ennyie általánosítani, nem mindenki rossz és beképzelt, aki gazdag és nem mindenki becsületes és jószívű aki szegény. Bár nem gondolom egyenlőnek az arányokat.

2015. dec. 6. 16:15
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Ja a szülő pl 50 milliós autóval jár és 300 milliós lakásuk van, az a 30 millió reális. Nálunk úgy volt, hogy szülőknek 6 milliós autója volt, én 2,5 millió értékben kaptam. De tudom, mindenki rossz akinek van pénze, pfuj pfuj pfuj. :D
2015. dec. 6. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!