Mit gondoltok az olyan gazdag szülőkről akik elkényeztetik a gyerekeiket?
Semmit azt hogy minden szülő odaadná a gyermekének ha tehetné!
Aki megveti ezert a szülőt az irigy!
attól, hogy valaki kap a szüleitől lakást meg autót, az még nem jelenti azt, hogy elkényeztetett...
illetve abban sem látok semmi kivetni valót, ha a szülő megad mindent a gyerekének, amit csak szeretne
a gond akkor kezdődik, mikor nem tanítja meg a gyereket arra, hogy becsülje meg, amije van, valamint ha egyáltalán nem neveli
Mit gondoltok az olyan szegény szülőkről akik elkényeztetik a gyerekeiket?
Gondolok itt arra mikor valaki tízen, huszonéves kap 300 Ft-os csokit, cukorkát és ilyeneket.
Nekem fegfelel, a 30 millios kocsiban sok az adó, nagyok a fenttartási költségek tehát megint csak adó, a kocsit összetöri 2 év pulva a purdé, akkor vesznek neki másikat, abban megint van adó stb.
Az adóbol meg jár az én gyerekem is oviba, iskolába, ingyen táborba stb. Szóval jó a gazdag ember, én nem kell csináljak semmit de megvan minden ami kell.
Egy 30 milliós autó ésszerű választás egy gyereknek?
Mert kire vagy mire vagy irigy?
Szoval valakirol irtad ezt a kerdest es felháborít,sot a válaszolok is aki egyet ért abban hogy ha megtehetik miert ne adnak meg a gyerekének? ?
Vagy nem ilyen. Válaszra számítottál..?
Az elkenyeztetes azt jelenti ha a csalad eron felul ad a gyereknek. Ha hegyekben allnak a szazmilliok otthon akkor baromira nem elkenyeztetes egy 30 millios auto, hanem ez a normalis, a megszokott, az elerheto.
Lehet hogy egy szegeny csalad aki osszekapara az utolso fillerjeit egy olcso okostelefonra az jobban elkenyezteti a gyereket mint az aki vesz neki egy 30 millas autot.
De nem hiszem hogy ezt meg fogod erteni.
Ennek a kérdésnek a kapcsán jutott eszembe az én kérdésem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Itt is van egy gyerek aki a 30 milliós kocsijával henceg. Szerintem az ilyen drága ajándékoknak egyedül az az értelme a szülő részéről hogy rossz irányba vigye a gyerekét.
Csak kíváncsi vagyok más mit gondol. Ezért tettem fel a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!