Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az olyan gazdag...

Mit gondoltok az olyan gazdag szülőkről akik elkényeztetik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra mikor valaki tízen, huszonéves kap 30 milliós kocsit, lakást és ilyeneket.
2015. dec. 6. 14:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%

Semmit azt hogy minden szülő odaadná a gyermekének ha tehetné!

Aki megveti ezert a szülőt az irigy!

2015. dec. 6. 14:59
 2/33 anonim ***** válasza:
93%
Én is ezt tenném,ha lenne rá módom.
2015. dec. 6. 15:13
 3/33 anonim ***** válasza:
96%

attól, hogy valaki kap a szüleitől lakást meg autót, az még nem jelenti azt, hogy elkényeztetett...

illetve abban sem látok semmi kivetni valót, ha a szülő megad mindent a gyerekének, amit csak szeretne

a gond akkor kezdődik, mikor nem tanítja meg a gyereket arra, hogy becsülje meg, amije van, valamint ha egyáltalán nem neveli

2015. dec. 6. 15:26
 4/33 anonim ***** válasza:
60%

Mit gondoltok az olyan szegény szülőkről akik elkényeztetik a gyerekeiket?

Gondolok itt arra mikor valaki tízen, huszonéves kap 300 Ft-os csokit, cukorkát és ilyeneket.

2015. dec. 6. 15:27
 5/33 anonim ***** válasza:
39%

Nekem fegfelel, a 30 millios kocsiban sok az adó, nagyok a fenttartási költségek tehát megint csak adó, a kocsit összetöri 2 év pulva a purdé, akkor vesznek neki másikat, abban megint van adó stb.

Az adóbol meg jár az én gyerekem is oviba, iskolába, ingyen táborba stb. Szóval jó a gazdag ember, én nem kell csináljak semmit de megvan minden ami kell.

2015. dec. 6. 15:29
 6/33 A kérdező kommentje:
Egy 30 milliós autó ésszerű választás egy gyereknek?
2015. dec. 6. 15:30
 7/33 anonim ***** válasza:
89%
látom megragadtad a lényeget, kérdező... :)
2015. dec. 6. 15:32
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy 30 milliós autó ésszerű választás egy gyereknek?

Mert kire vagy mire vagy irigy?

Szoval valakirol irtad ezt a kerdest es felháborít,sot a válaszolok is aki egyet ért abban hogy ha megtehetik miert ne adnak meg a gyerekének? ?

Vagy nem ilyen. Válaszra számítottál..?

2015. dec. 6. 15:36
 9/33 anonim ***** válasza:
92%

Az elkenyeztetes azt jelenti ha a csalad eron felul ad a gyereknek. Ha hegyekben allnak a szazmilliok otthon akkor baromira nem elkenyeztetes egy 30 millios auto, hanem ez a normalis, a megszokott, az elerheto.

Lehet hogy egy szegeny csalad aki osszekapara az utolso fillerjeit egy olcso okostelefonra az jobban elkenyezteti a gyereket mint az aki vesz neki egy 30 millas autot.

De nem hiszem hogy ezt meg fogod erteni.

2015. dec. 6. 15:37
 10/33 A kérdező kommentje:

Ennek a kérdésnek a kapcsán jutott eszembe az én kérdésem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Itt is van egy gyerek aki a 30 milliós kocsijával henceg. Szerintem az ilyen drága ajándékoknak egyedül az az értelme a szülő részéről hogy rossz irányba vigye a gyerekét.

Csak kíváncsi vagyok más mit gondol. Ezért tettem fel a kérdésem.

2015. dec. 6. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!