Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek milyen mértékben...

Szerintetek milyen mértékben kell a szülőknek segíteniük anyagilag a gyermekeiket?

Figyelt kérdés
Ismerek egy házaspárt (60 évesek), akik most vettek új kocsit, életük első új autója, eddig csak használt autóik voltak. Az egyik fiuknak szüksége lenne pont most pénzre, mert máshogy nem tud lakáshitelt felvenni, amíg nem rendezi az adósságát. A másik fiuknak még saját lakása sincs, anyósáéknál laknak a párjával. Szerintetek a házaspárnak elsősorban saját magukra kell gondolniuk és a saját igényeiket kell kielégíteniük, vagy elvárható lenne, hogy a gyermekeiket segítsék? Én nem tudom a választ, elképzelhető, hogy az arany középút a megfelelő, de lehet, hogy nem. Nektek mi a véleményetek?
2015. dec. 4. 19:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Szerintem a házaspár már soha nem lesz házaspár, miután gyereke van."

Na ne mondd!

2015. dec. 12. 11:05
 32/32 anonim ***** válasza:

#7: Ugye nem gondolod komolyan, hogy 75 évesen dolgozzon valaki azért, hogy az életerős 30-40-es gyereket szponzorálják, mert az impotens megélni?

Ez már gusztustalan.

2015. dec. 12. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!