Jogosan háborog a párom exe, amiért idén nem visszük el a gyermekeiket nyaralni?
Tegnap csaptunk egy taktikai megbeszélést, hogy kivel, mikor, hol lesznek a gyerekek. Amikor kiderült, hogy osztottunk, szoroztunk és sajnos nem fér bele a költségvetésbe a nyaraltatásuk, az ex teljesen kikelt magából. Azzal érvel, hogy ez jár a gyerekeiknek és nem érdekli, hogy mi hogyan neveljük az én illetve közös gyermekeinket, de az ő gyerekeinek szüksége van a nyaralásra.
Tényleg ennyire központi kérdés lenne ez a nyaralás? Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem fér bele a keretbe?
Elsőnek igaza van.
Ha a közös gyerekek mennek, akkor menjenek a "csak a férj gyerekei" is. Keressetek valami olcsóbb megoldást, vagy menjetek rövidebb időre.
Túl kevés az infó:
A gyerekek veletek élnek, vagy az exszel?
Az idén ti egyáltalán nem mentek nyaralni, vagy csak a közös gyerekkkel?
Az én gyermekeim eddig sem jöttek velünk, ők a szüleimnél nyaralnak. A párom gyerekeit vittük az utóbbi 3 évben, ugyanarra a helyre, mert onnan be tudtam járni dolgozni egy kolléganőmmel. Én most a picik miatt amúgy sem tartanék velük.
Sátorozás, kirándulás szóba sem jöhet, mert ott "bogarak vannak, koszos, büdös...".
Idén mi a szüleimhez megyünk le 2 hétre, de ott a legutóbb sem érezték jól magukat a párom gyermekei, mert állatok vannak és korán kelünk, dolgozni kellett stb.
Ha akarnak menni akkor illik őket is elvinni, ha a közös/te gyerekeid mennek.
Amúgy meg bocs az offert, de az mióta nyaralás, hogy korán keltek és dolgoznak a gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!