Jogosan háborog a párom exe, amiért idén nem visszük el a gyermekeiket nyaralni?
Tegnap csaptunk egy taktikai megbeszélést, hogy kivel, mikor, hol lesznek a gyerekek. Amikor kiderült, hogy osztottunk, szoroztunk és sajnos nem fér bele a költségvetésbe a nyaraltatásuk, az ex teljesen kikelt magából. Azzal érvel, hogy ez jár a gyerekeiknek és nem érdekli, hogy mi hogyan neveljük az én illetve közös gyermekeinket, de az ő gyerekeinek szüksége van a nyaralásra.
Tényleg ennyire központi kérdés lenne ez a nyaralás? Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem fér bele a keretbe?
Kérdező egy nyaralás nem "egy hétre félmillió", igaz, olyan fajtája is van. Meg sokkal drágább és sokkal olcsóbb is.
És igen, csóróság, ha nem futja semmilyen nyaralásra.
Tudom, hogy nem csak ott lehet, mi se ilyen helyre járunk, de ha a gyerekek kényesek, akkor valószínűleg ez lenne nekik a megfelelő. Én egész gyerekkoromban a Balatonra jártam a családdal, nekem jó volt. Nekik nem az, ha csak medencében fürdenek, kirándulni nem szeretnek, és városnézés uncsi, akkor nem tudsz jót csinálni feleannyiból. És minek rákölteni akár a felét is, ha a végén úgysem jó nekik?
A főszezon meg nem véletlenül főszezon, iskolás gyereket nem nagyon tudsz máskor nyaralni vinni sajnos.
A kérdező azt írta, hogy sátorozás most a pici gyerekek miatt nem jöhet szóba (érthető), és azt is írta, hogy a párja gyerekeinek nem jó egy természetes tó (Balaton), mert azon izélnek, hogy elkapnak valamit.
Kérdező, hány gyerekről is van szó pontosan? Te gyerekeid, párod gyerekei, közös gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!