Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogyjak 13 évesen, ha...

Hogyan fogyjak 13 évesen, ha anyukám nem főz diétásan?

Figyelt kérdés

Iskolai orvosi vizsgálat volt és azt mondta az orvos, hogy fogyjak le, mert kövér vagyok. Tudom. De mit csináljak?

13 eves vagyok, 165 cm magas és 85 kilo. Lány. A vérnyomásom is magas.

De ma is gulyás leves és lekváros palacsinta volt itthon. Iskolában nem ebédelek. Itthon reggelizek általában vajas kenyeret teával és viszek egy szendvicset.

Mondtam anyukámnak, mint mondott az orvos és azt mondta, nekünk arra nincs pénzünk. Soha nincs itthon pl. joghurt vagy gyümölcs.

Ma nem akartam megenni a palacsintát csak a levest, de anya azt mondta, két palacsintától nem lesz semmi bajom.

2015. dec. 2. 17:56
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
25%
Milyen gerinctelen emberek vannak itt! -.- a kérdező csak segítséget szeretett volna kérni erre már egyből le disznózzák.. Ha hiszitek ha nem nekem van egy osztály társam 7.-es,140 kg es 180 cm. Es öt nem piszkálják..! Sokan magukba nézhetnének és el gondolkozhatnának miket írnak! Nem kell egyből hátba szúrni a másikat és elítélni! Nektek hogy esne hogyha így "hivnának" benneteket??? GONDOLKOZZON EL PÁR EMBER!!! Kérdezőnek üzenem hogy sok sikert ;) és egészséges életet kíván:egy másik 13 éves lány :* <3 :)
2015. dec. 2. 19:35
 22/38 A kérdező kommentje:

Nem a mozgással van a gond. Evezek. Már Két éve. Van heti 3-4 edzés és reggel iskola elött uszoda. Most, a hideg miatt nem megyünk a vizre, csak tornatermi edzés van.

De köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 2. 19:36
 23/38 anonim ***** válasza:
Nah, mire leírtam az előző kommentemet, addigra az 50%ost kicenzúrázták. Pedig valahol igaza volt... Mindegy, lényeg az, hogy mozogj, sétálj, esetleg fuss, ha bírod, vagy menj el túrázni. De amúgy anyád is így néz ki? Oké, a genetika nem mentesít, mert akkor is tehetsz magadért, de jó lenne tudni.
2015. dec. 2. 19:36
 24/38 anonim ***** válasza:
#22 Ja, mozogsz, akkor bocs. Amikor írtam a kommentem, akkor még nem láttam ezt.
2015. dec. 2. 19:38
 25/38 anonim válasza:
0%
Milyen gerinctelen emberek vannak itt! -.- a kérdező csak segítséget szeretett volna kérni erre már egyből le disznózzák.. Ha hiszitek ha nem nekem van egy osztály társam 7.-es,140 kg es 180 cm. Es öt nem piszkálják..! Sokan magukba nézhetnének és el gondolkozhatnának miket írnak! Nem kell egyből hátba szúrni a másikat és elítélni! Nektek hogy esne hogyha így "hivnának" benneteket??? GONDOLKOZZON EL PÁR EMBER!!! Kérdezőnek üzenem hogy sok sikert ;) és egészséges életet kíván:egy másik 13 éves lány :* <3 :)
2015. dec. 2. 19:38
 26/38 anonim ***** válasza:
45%
Akkor viszont egyértelműen genetika, és lassú anyagcsere állhat a háttérben. Van több olyan ismerősöm, aki szintén hiába mozog, hízik tovább. De ez ritka eset azért.
2015. dec. 2. 19:39
 27/38 anonim ***** válasza:
81%
Kedves #20! A kérdező nem írta le, hogy évek óta sokat sportol, honnan tudtuk volna kitalálni?
2015. dec. 2. 19:41
 28/38 anonim ***** válasza:
84%

mit vártok ezen az oldalon? :D

ide csak ilyen jólmegmondó frusztrált barmok járnak, akik a tinik ba..szogatásában élik ki a napi nyomorukat.

szánalom ami itt megy.

2015. dec. 2. 19:43
 29/38 anonim ***** válasza:
45%

szerintem el kéne menni egy alaposabb orvosi kivizsgálásra. ha mozogsz és effektíve a kajamennyiség sem extrém sok, akkor csinálhatsz bármit semmi sem fog történni. ez olyan, mint amikor valaki alkatilag vékony és képtelen hízni, csak nálad épp fordítva van.

Egyébként milyen volt a súlyod az elmúlt években? A kortársaihoz képest mindig nagydarab voltál vagy volt egy olyan pont amikor hízni kezdtél?

2015. dec. 2. 20:04
 30/38 anonim ***** válasza:

Ez egy nap volt, de általában mit eszel és mennyit?

Szoktál nassolni? Vannak elhízottak a családodban?

Mert ennyi ételtől magától csak úgy nem lesz 85 kilós egy lány.

2015. dec. 2. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!