Hogyan fogyjak 13 évesen, ha anyukám nem főz diétásan?
Iskolai orvosi vizsgálat volt és azt mondta az orvos, hogy fogyjak le, mert kövér vagyok. Tudom. De mit csináljak?
13 eves vagyok, 165 cm magas és 85 kilo. Lány. A vérnyomásom is magas.
De ma is gulyás leves és lekváros palacsinta volt itthon. Iskolában nem ebédelek. Itthon reggelizek általában vajas kenyeret teával és viszek egy szendvicset.
Mondtam anyukámnak, mint mondott az orvos és azt mondta, nekünk arra nincs pénzünk. Soha nincs itthon pl. joghurt vagy gyümölcs.
Ma nem akartam megenni a palacsintát csak a levest, de anya azt mondta, két palacsintától nem lesz semmi bajom.
Nem a mozgással van a gond. Evezek. Már Két éve. Van heti 3-4 edzés és reggel iskola elött uszoda. Most, a hideg miatt nem megyünk a vizre, csak tornatermi edzés van.
De köszönöm a válaszokat!
mit vártok ezen az oldalon? :D
ide csak ilyen jólmegmondó frusztrált barmok járnak, akik a tinik ba..szogatásában élik ki a napi nyomorukat.
szánalom ami itt megy.
szerintem el kéne menni egy alaposabb orvosi kivizsgálásra. ha mozogsz és effektíve a kajamennyiség sem extrém sok, akkor csinálhatsz bármit semmi sem fog történni. ez olyan, mint amikor valaki alkatilag vékony és képtelen hízni, csak nálad épp fordítva van.
Egyébként milyen volt a súlyod az elmúlt években? A kortársaihoz képest mindig nagydarab voltál vagy volt egy olyan pont amikor hízni kezdtél?
Ez egy nap volt, de általában mit eszel és mennyit?
Szoktál nassolni? Vannak elhízottak a családodban?
Mert ennyi ételtől magától csak úgy nem lesz 85 kilós egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!