Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik, hogy beköltözzön...

Nem engedik, hogy beköltözzön a legjobb barátom. Mit csináljak, hogy észrevegyék, ez nekem így nem jó?

Figyelt kérdés

Kaptam egy lakást, amikor kiderült, hogy felvettek az egyetemre. Jó helyen van, biztonságos, teljesen új, gyönyörűen van berendezve és tágas.

Viszont nem szeretek benne egyedül lenni és ez azért gáz, mert egyedül lakom... Viszont a legjobb barátom összeveszett a szüleivel és kiköltözött abból a lakásból, amit vettek neki.

Most 3 haverjával lakik, de azt mondja, hogy katasztrófa velük az élet. Ezért kitaláltam, hogy költözzön hozzám, úgyis van még egy szabad szobám és mi mindig jól kijöttünk, ugyanolyanok vagyunk, ugyanazokat a dolgokat szeretjük.

Viszont anyáék ezt nem akarják, mert hogy milyen már, hogy egy fiúval lakom együtt, akivel nem vagyok együtt...

De nem szeretek egyedül lakni. Először még jó volt, de már nem, hogy nincs senki, akihez szólhatnék itthon.

2015. nov. 26. 12:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
Jó régi a kérdés, de mi éppen az ilyen dolgok miatt nem irattuk a fiunk nevére a lakást. Lakhat ott, de nem ő a tulaj.
2018. nov. 18. 22:24
 32/33 anonim ***** válasza:

Na ezért nem fogadtam el semmit a drága szüleimtől lakást meg Őszintén semmit. H utána anyu választja a tapétát,anyu mondja meg kivel lakhatok,kijöhet fel látogatóba,lehet a párom,anyuék jönnek takarítani, ellenőrizni kutatni... Nekem több ilyen sors társ volt egyetem alatt ahol anyuék vettek kecót,de közbe bejártak kutattak,párjuk nem jöhetett még fel se pár órára hozzájuk,volt olyan lány aki lány barátnőt se fogadhatott a saját lakásába.

Ment zsarolás mint a haverodnál.. Az a lakás sose lesz a tiéd,anyuéké,mint a többieknél,.... Különben már a kérdés se íródik ki,és ott lakik akit te akarsz h ott lakjon..

2019. jan. 30. 17:11
 33/33 anonim ***** válasza:
Amúgy sok szülő még az se engedi h felnőtt huszon éves lányuk a párjával együtt lakjon esküvő előtt nem h haverral v barátnővel..
2019. jan. 30. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!