Nem engedik, hogy beköltözzön a legjobb barátom. Mit csináljak, hogy észrevegyék, ez nekem így nem jó?
Kaptam egy lakást, amikor kiderült, hogy felvettek az egyetemre. Jó helyen van, biztonságos, teljesen új, gyönyörűen van berendezve és tágas.
Viszont nem szeretek benne egyedül lenni és ez azért gáz, mert egyedül lakom... Viszont a legjobb barátom összeveszett a szüleivel és kiköltözött abból a lakásból, amit vettek neki.
Most 3 haverjával lakik, de azt mondja, hogy katasztrófa velük az élet. Ezért kitaláltam, hogy költözzön hozzám, úgyis van még egy szabad szobám és mi mindig jól kijöttünk, ugyanolyanok vagyunk, ugyanazokat a dolgokat szeretjük.
Viszont anyáék ezt nem akarják, mert hogy milyen már, hogy egy fiúval lakom együtt, akivel nem vagyok együtt...
De nem szeretek egyedül lakni. Először még jó volt, de már nem, hogy nincs senki, akihez szólhatnék itthon.
Most akkor a tied a lakas, vagy nem? Mert nem ugy tunik, ha engedelyt kersz erre..
Manapsag mar semmi extra nincs abban, hogy ellenkezo nemuek a lakotarsak. Mondd meg nekik, hogy a baratodnak szuksege van alberletre, ki akarod neki adni a szobat, es kesz.
En elhiszem, hogy kellemetlen a konfrontacio, plane miutan ekkora ajandekot adtak, de nekem nem kellene olyan ajandek, aminek az az ara, hogy onnantol nincs szabad jogom rendelkezni vele.
Miért lenne kellemetlen?
9 éves korom óta ismerjük egymást, 14 éves korom óta legjobb barátok vagyunk, ő az egyetlen, akiben 100%-ra megbízok és ez kölcsönös.
Vannak barátnőim, de egyikkel sem költöznék össze, nem bízom meg bennük teljesen, mert tudom, hogy milyenek. Bíztam már meg lányban, aztán fontosabb volt neki egy nőcsábász helyettem... Szóval többet köszi, de nem. Elvagyok velük, jókat bulizunk, csajnapokat/estéket tartunk, de nem velük beszélem meg a titkaimat, gondjaimat.
Az enyém a lakás.
Ha tied a lakas, akkor mi a kerdes?
Ne engedelyt kerj, hanem kozold a tenyt.
Hogy juthat el egy szülő odáig, hogy elnézze, hogy a fia kvázi hajléktalanként tengődik?! Erre nincs elfogadható érv..
Bár a te szüleidet sem értem.. hogyha lassan tíz éve szerves részét képzi az életednek, akkor miért nem engedik, hogy oda költözzön?
Nekem is volt, hogy a legjobb barátom lány volt, de azért nem tudtam volna vele együtt lakni.... Tényleg furcsa egy kicsit ez a fiú-lány együttélés.
23f
ès ha összejössz valakivel a közeljövőben?szerintem egy fiú se díjazná,hogy a baràtnője kettesben lakjon egy másik fiúval,úgy,hogy nem is kényszerhelyzet(olcsôbb így a rezsi stb).
szóval tegyük fel,lesz valakid.akkor csak úgy kirakod?
másik dolog,hogy ki tudja milyen vele élni.már az is gyanús,hogy a szülei kirakták,de most meg az állítólagos barátokkal se jön ki? nem mondom,hogy az ő hibája,de az is lehet.
amúgy akármit is mondunk,a szüleidè a döntés.felteszem ők fizetik a rezsit,a haverod meg nem igen adna bele,mivel a szülei kirakták,ôk tuti nem fognak perkálni. szóval megértem a szüleidet.neked vettèk meg egy esetleges jövőbeli párodnak.de nem valami jött-ment suhancnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!