Nem engedik, hogy beköltözzön a legjobb barátom. Mit csináljak, hogy észrevegyék, ez nekem így nem jó?
Kaptam egy lakást, amikor kiderült, hogy felvettek az egyetemre. Jó helyen van, biztonságos, teljesen új, gyönyörűen van berendezve és tágas.
Viszont nem szeretek benne egyedül lenni és ez azért gáz, mert egyedül lakom... Viszont a legjobb barátom összeveszett a szüleivel és kiköltözött abból a lakásból, amit vettek neki.
Most 3 haverjával lakik, de azt mondja, hogy katasztrófa velük az élet. Ezért kitaláltam, hogy költözzön hozzám, úgyis van még egy szabad szobám és mi mindig jól kijöttünk, ugyanolyanok vagyunk, ugyanazokat a dolgokat szeretjük.
Viszont anyáék ezt nem akarják, mert hogy milyen már, hogy egy fiúval lakom együtt, akivel nem vagyok együtt...
De nem szeretek egyedül lakni. Először még jó volt, de már nem, hogy nincs senki, akihez szólhatnék itthon.
Jajj, ez a szokásos gazdaglányos kamukérdés :D
Kifelejtetted, hogy mindketten jogi egyetemre jártok (+ neked az egész famíliád nagyszülőkig felmenőleg), meg hogy azért nem bízol a lányokban, mert az expasid megcsalt a legjobb barátnőddel...
Mitől próbálnának megóvni? Semmi rossz nem történne.
Utolsó (19.58), nem értelek.
Mi lenne ebben kamu?
Honnan veszed, hogy gazdag lennék?
Mi van a joggal és a nagyszüleimmel?
Sosem volt még barátom, szóóóval nehezen csaltak volna meg.
Nem kell ám így viselkedni, mert feszült vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!